≫ 

Atalanta dala četiri gola Romi za pola sata, Iličić "lomio kičme" Rimljanima

Vučica stradala u Bergamu

  • 0
josip iličić Foto: Tanjug/Ap

Počelo je bajkovito, a završilo se traumatično po Romu na gostovanju u Bergamu.

Rimski tim poražen je rezultatom 4:1 u 13. kolu Serije A, time je i propustio lepu šansu da se bodovno poravna sa Juventusom na trećoj poziciji, i stane iza milanskih rivala Milana i Intera.

Zanimljivo, Roma je vodila u nedelju uveče golom Edina Džeka već u 3. minutu, bio je to njegov 112. gol za rimski klub, ali teško da će mu ostati u najlepšem sećanju zbog svega što se dešavalo u drugom poluvremenu.

Ključan potez ka pobedi napravio je Gasperini uvođenjem Josipa Iličića u igru, jer je Slovenac bio impresivan na terenu: upisao je dve asistencija, a onda, za kraj, i gol kojim je Atalanta dotukla "Vučicu".

josip iličić Foto: Tanjug/Ap

Strelac za 1:1 bio je Zapata, na 2:1 11 minuta kasnije povisio je Gosens, obojici je asistirao Iličić, da bi Muriel u 72. minutu nokautirao grogirane goste, tada već osigurao pobedu.

Roma je tri gola primila za samo 13 minuta, a četvrti je stigao u 85. preko centralne figure meča, Iličića, koji je i u toj situaciji pokazao kakav je fudbalski genijalac.

Pogledajte kako je Slovenac u slalomu nadmudrio trojicu igrača Rome, a onda perfektno završio akciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA