≫ 

Dmitrović primio dva gola za sedam minuta, VAR sačuvao Realovu pobedu u Eibaru

Zanimljiv meč u Baskiji i pobeda ekipe Zinedina Zidana

  • 3
Karim Benzema Foto: AP/Tanjug

Real iz Madrida je savladao kao gost sa 3:1 ekipu Eibara u poslednjoj utakmici nedeljnog programa Primere i nastavio poteru za gradskim rivalom i Atletikom sa kojim se izjednačio na vrhu tabele.

Povremeni srpski reprezentativac Marko Dmitrović je čuvao mrežu domaćeg tima, ali nije mogao da spreči trijumf ekipe koju trenira Zinedin Zidan.

Real je poveo već u 6. minutu preko Karima Benzeme koji je iskoristio lepu asistenciju Rodriga. Samo sedam minuta kasnije Luka Modrić je uvećao prednost Madriđana na 2:0, Dmitrović nije imao šanse posle dobrog šuta Hrvata.

Domaćini su 28. minuta uspeli da smanje vođstvo Reala na 2:1 i to posle dobre akcije koje sa izrodila iz visokog presinga. Kike je sjajno gađao i još lepše pogodio mrežu gostiju.

Eibar je nastavio da napada u drugom poluvremenu, Muto je u 71. minutu dobro šutirao glavom, ali je njegov udarac završio iznad prečke.

Sporna situacija se desila u 82. minutu kada su domaći tražili penal, ali je glavni sudija nakon konsultacija sa VAR sobom odlučio da Ramos nije igrao rukom i pustio da se igra dalje.

Lukas Vaskez je u drugom minutu nadoknade postavio konačnih i zasluženih 3:1 za Real.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA