≫ 

Le Taleka teraju iz kluba zbog posete Zvezdi?

Poslednji nastup za Monpelje Francuz je imao još 25. oktobra

  • 6
Damijan Le Talek, FK Crvena zvezda, Mitar Mrkela Damijan Le Talek; Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaler Monpeljea Damijan Le Talek, nalazi se na "tankom ledu" u Monpeljeu, gde je do pre nekoliko nedelja bio nezamenjiv šraf u ekipi, a u poslednjih nekoliko mečeva nema ga ni u protokolu.

Najpre je Le Talek dobio crveni karton na poslednjoj utakmici koju je igrao, u porazu od 4:0 protiv Remsa, kada je nogom pogodio igrača Remsa u međunožje. Posle toga je zaradio suspenziju od četiri meča, a period dok nije igrao iskoristio je i da poseti Zvezdu u Beogradu.

Prema pisanju Lekipa, čelnicima i treneru Monpeljea se nije dopalo to što je Le Talek vreme tokom suspenzije proveo na putu, i to Srbiji, gde je epidemija korona virusa bila na rekordnim brojkama.

Kako navodi ovaj list, Le Talek bi već na zimu mogao da napusti Monpelje, iako ima ugovor do leta 2022. On je još prošlog leta mogao da završi u Rusiji, jer je, kako je i sam rekao, imao dogovor sa jednim ruskim timom.

Le Talek je nedavno dobio i ruski pasoš, pošto mu je supruga Ruskinja, a i on je dugo igrao u Rusiji, a upravo iz Rusije je i doveden u Zvezdu svojevremeno dok je Miodrag Božović bio trener crveno-belih.

Da li će ga poseta Beogradu i dres koji je dobio sa brojem 104, zbog toliko odigranih mečeva za crveno-bele, na kraju koštati ugovora sa ekipom.

Svi su navodi da ide u tom pravcu, jer Le Taleka nije bilo na terenu u poslednje četiri utakmice, nakon što mu je istekla suspenzija.

Sa dva uzastopna poraza Čelsi je pao na osmo mesto na tabeli, i bodovi su mu preko potrebni večeras (21.00), kada mu u goste dolazi Vest Hem, koji u prethodnih šest rundi ima samo jedan poraz. Biće to zanimljiv londonski okršaj, a kvota na keca je 1,63, dok je dupla šansa X2 2,28, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Vest Hem.

Video: Jedan je Donald kapiten - Donald pozdravljen pesmom, Le Talek gromoglasnim aplauzom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter

    21. decembar 2020 | 12:33

    Vrlo zahvalan igrac!

  • Drekavac

    21. decembar 2020 | 12:20

    Vracaj ga u Zvezdu odmah.

  • Mane

    21. decembar 2020 | 13:18

    Kad smo vec krenuli sa pojacanjima savrseno bi bilo prodati Kangu, Degeneka dovesti Tosica, Bakajoka i Le taleka. Kakva bi to ekipa bila Borjan, Gajic, Milunovic, Le talek Sanogo, Bakajoko Ben, Katai Falcineli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA