≫ 

Van la Para besan zbog ponude koju je dobio: To je nepoštovanje, kako sam došao u ovu situaciju?

Prisetio se bivši igrač Zvezde jedne ponude koju je imao letos

  • 14
Radživ van la Para Foto: Marko Jovanović

Holandski vezista Radživ van La Para, koji je početkom 2020. godine dobio otkaz u Crvenoj zvezdi, otkrio je za domaće medije da je tokom leta dobio sramotnu ponudu za potpis ugovora!

Van la Para je bio na meti Cvolea, Venloa i Den Haga, a samo je ovaj poslednji tim izašao sa konkretnom cifrom koja je naljutila krilnog fudbalera.

- Nisam očekivao mnogo od Den Haga, ali plata koju su mi ponudili bilo je pravo nepoštovanje. Neću reći iznos, ali on je u rangu juniorskog ugovora. Bio je to veliki udarac za mene - rekao je Van la Para i dodao:

- Nešto kasnije sedeo sam kod kuće na kauču i "flešbekovi" su mi prolazili kroz glavu. Mislio sam na to kako sam igrao fudbal na rasprodatom Vembliju i Premijer ligu, a zatim sam se upitao: "Kako sam, dođavola, došao u ovu situaciju?"

Van la Para je u Zvezdu stigao na leto 2019. gopdine za 1.2 miliona evra koliko su crveno-beli platili Hadersfildu poslednjeg dana prelaznog roka. Iako se mnogo očekivalo od njega, ostaće upamćen kao jedan od najvećih promašaja u istoriji kluba sa Marakane.

Holanđanin je, u međuvremenu, stigao do drugoe lige Španije i trenutno nastupa za tamošnji Logronjes - iako je letos bio viđen i kao pojačanje Omonije.

Video: Kakva propuštena šansa: Fudbaleri Rada zamalo izjednačili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    21. decembar 2020 | 20:26

    Na osnovu onoga sto si pokazao nisi ni za dzabe da igras

  • Zvele

    21. decembar 2020 | 20:34

    Teška si prevara od fudbalera prijatelju moj.....

  • Goksi

    21. decembar 2020 | 20:24

    Ma ajde molim te, pa u Srbiji doktori rade za 500 evra, a ti se zalis, da bar znas nesto pa i da dobijes vise, bolje ja igram od tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA