Ivić se saopštenjem oprostio od Votforda

Srpski stručnjak poželeo Stršljenovima povratak u Premijeršip

  • 4
Vladimir Ivić Foto: MNPress

Iako je na krajnje nekorektan način dobio otkaz, srpski trener Vladimir Ivić gospodski se saopštenjem oprostio od Votforda.

Podsetimo, Ivić je posle poraza od Hadersfilda za vikend (2:0) postao bivši, mada je glavni razlog za otkaz sukob sa kapitenom i legendom kluba Trojem Dinijem.

- Želeo bih da zahvalim svim navijačima na podršci tokom vremena kojeg sam bio trener Votforda. Šteta je što nismo mogli da budemo bliže tokom pandemije virusa korona. Napuštam klub zahvalan na poslu koji smo ja i moj stručni štab obavili zajedno sa igračima - napisao je Ivić i dodao:

- Bila mi je velika čast što sam nedavno proglašen za „menadžera meseca“, a taj mali trofej podelio sam sa igračima, stručnim štabom i navijačima. Na kraju, želim sve najbolje Votfordu uz želju da se plasira u Premijer ligu na kraju ove sezone i tada bih bio još više ponosan na 20 mečeva koje sam proveo na klupi ovog kluba. Srećan Božić svima i sve najbolje Stršljenovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • psichodeliya

    21. decembar 2020 | 22:17

    sledeca stanica ulica humska 1 beograd

  • Србенда

    22. decembar 2020 | 08:47

    Под хитно да га неко из савеза да га позове како би што пре преузео дужност селектора репрезентације Србије!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA