≫ 

Imali su 4 na 1 protiv PSŽ-a, a onda je Kimpembe izveo čudo, i to povređen: Pogledajte start veka!

Neverovatan potez defanzivca Svetaca

  • 2
Presnel Kimpembe Printskrin: Twitter/@JoaqunMoreira

Fudbaleri PSŽ-a muče se u ove sezone u prvenstvu Francuske, posebno protiv najvećih rivala i ekipa koje su u samom vrhu. Posle poraza od Marselja i Liona, nisu uspeli da pobede ni Lil, a bili su i nadomak poraza.

Mreža je ostala netaknuta najviše zahvaljujući Presnelu Kimpembeu, koji je u finišu meča izveo spektakularan start, koji su mnogi vodeći mediji u svetu već proglasili za start veka u fudbalu.

Zaista je neverovatno kako je Francuz odreagovao u situaciji 4 na 1 koju je imao Lil, čime je sprečio faktički siguran gol rivala.

Na sve to, Kimpembe je ovo sve izveo povređen. Već u začetku kontre Lila na usporenom snimku se vidi da je doživeo povredu zadnje lože. Međutim, stisnuo je zube i poslednjim atomima snage stigao Buraka Jilmaza, koji je bio u naletu i perfektnim startom na loptu zaustavio protivnički napad.

Lil je pobedom imao priliku da se izdvoji na liderskom mestu na tabeli, ovako s bodom ostaje na deobi tog mesta sa Lionom.

To je ujedno bio i njegov poslednji potez na utakmici, pošto je odmah nakon toga iznet sa terena uz pomoć medicinskog osoblja.

Kimpembe je ovim potezom "kupio" navijače PSŽ-a za sva vremena, a ostaje pitanje koliko će odsustvovati van terena zbog povrede i da li je ovim požrtvovanjem možda i dodatno pogoršao stanje zadnje lože.

Pogledajte još jednom start koji će teško biti nadmašiti.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Pogledajte kako su Delije vređale PSŽ na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crazy North

    22. decembar 2020 | 14:21

    Postovanje! Ovakve igrace sam uvek voleo, poput Vidica. Cak i kad kiksne da mu ne zameris kad ovako gine za dres...

  • 😂

    22. decembar 2020 | 12:24

    Odnos, beli-ostali 10%.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA