Talentovani napadač Partizana na prekretnici: Pozajmica ili proleće bez minutaže?

U trenutnoj konkurenciji on sigurno neće imati prostora da igra...

  • 6
Nikola Čolić, FK Partizan Foto: FK Partizan

Pre nego što 8. januara izvrši prozivku i kompletira ekipu koja će izneti najveći teret u prolećnom delu sezone, stručni štab Partizana će, u saradnji sa klubom, morati da razreši još neke dileme u aktuelnom sastavu, pre svega u vezi sa mladim igračima.

Najpre zbog činjenice da bi se pravilno fudbalski razvijali i imali kontinuitet igara u nogama umesto da čekaju šansu na kašičicu u konkurenciji gde će teško svi dobiti.

Pisali smo već da će defanzivni vezni Uroš Knežević u Teleoptik, da će se razgovarati i o statusu Denisa Stojkovića, koji će takođe imati muke da dobije prostora, jer početnu šansu kod dva trenera nije baš najbolje iskoristio, a dilema je i u vezi sa statusom krilnog veziste Nikole Čolića (18).

Mladi fudbaler je prošao kompletne letnje pripreme, dobio i određenu minutažu na samom početku sezone, ali su kasnije usledile turbulencije u timu, potom i promena trenera, usled koje se naprosto izgubio (u deset mečeva pet nije bio ni na klupi za rezerve, a u preostalih pet odigrao samo sa TSC 16 minuta).

Kasnije se tim iskristalisao, došli su i rezultati, pa tek onda nije bilo prostora za sve mlađe igrače u sastavu.

Otuda u Humskoj postoji ideja da Čolić takođe ode negde na pozajmicu, gde bi igrao u kontinuitetu, ali da to nikako ne bude filijala Teleoptik ili treća liga, već u neki od klubova u prvom ili drugom rangu takmičenja.

Još uvek nije doneta konačna odluka, jer se samom igraču ne ide na pozajmicu, ali će se o tome svakako raspravljati i “preseći” do početka priprema.

Video: Sudije i igrači se zbunili uoči minuta ćutanja za Zoltana Saba na meču Partizana i Mladosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    22. decembar 2020 | 13:51

    Samo vi terajte svoju decu iz kluba,a dovotite penzijonere sram vas bilo.

  • Duka

    22. decembar 2020 | 16:07

    Pa zato nam je fudbal taka!!! . Sve dok se naši klubovi ne privatizuju neće napredovati. Talentovane i mlade igrače sklanjaju a dovode matorce da crkavaju na terenu radi svoje privatne koristi. SRAMOTA!!!

  • Eeee

    22. decembar 2020 | 16:02

    Tako će i otići negde u inostranstvo, a vi se pitajte za godinu dve kako smo došli dovde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA