Prandeli hvali Vlahovića: Verovao sam i nastaviću da verujem u njega, mislim da je sjajan igrač

Fiorentina je juče slavila protiv Juventusa na strani rezultatom 0:3 uz gol srpskog fudbalera

  • 4
Dušan Vlahović Foto: AP/Tanjug

Veliko iznenađenje sinoć je priredila ekipa Fiorentine, koja je na gostujućem terenu porazila Juventus rezultatom 0:3. Ono je tim veće uzimajući u obzir da je pred meč sa timom iz Torina, Viola zauzimala 16. mesto na tabeli sa samo dva boda više od Krotonea koji se nalazi u zoni ispadanja.

Jedan od heroja pobede bio je srpski fudbaler, Dušan Vlahović, koji je doneo prednost svojoj ekipi već u trećem minutu igre. On je iskoristio veoma dobar pas Riberija, koji mu je olakšao put do gola.

Reči hvale za Vlahovića imao je i njegov trener, Ćezare Prandeli, koji ističe da srpski fudbaler vredno trenira i da veruje da će on postati sjajan igrač.

- Verovao sam u Vlahovića i nastaviću da verujem u njega. On ima odlučnost, vredno trenira, a ja mislim da je on sjajan igrač. On ima 20 godina, tako da može da nauči „tajming“ za pokrete i postane zaista odličan. Ima mnogo entuzijazma i treba u nekim stvarima da se popravi, ali zato su tu treneri. Ima dobre temelje – rekao je Prandeli.

Čestitke je uputio i taboru domaćih, uprkos porazu. Prandeli ističe da mu se sviđa kako Andrea Pirlo vodi ekipu i da je ustanovio ritam po kojem je Juventus prepoznatljiv.

- Posle meča sam se pozdravio sa trenerom Juventusa, Andreom Pirlom. Čestitao sam mu, jer mislim da je u kratkom periodu formirao jasan indentitet Juventusa i naterao ih da igraju napadački fudbal. Već smo znali da je lider i biće kandidat za trofej u svim takmičenjima u kojima bude nastupao ove sezone – podvukao je trener Fiorentine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    23. decembar 2020 | 09:53

    Mitar - Vlahovic tandem za narednih 10 godina

  • zoki

    23. decembar 2020 | 10:33

    O cemu pricas? Kakav jovic, koliko minuta ima zadnje dve sezone? Ajde necemo o golovima posto je na nuli ali covek koji ne igra ni minut u klubu da igra sa reprezentaciju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA