≫ 

Promene u Kruševcu na početku zime: Da li Đuričić menja Stevanovića na klupi?

Napredak će u prolećni deo sezone ući sa novim trenerom

  • 2
Milan Đuričić Đumi Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Kako stvari stoje, Napredak je našao novog šefa stručnog štaba. Prema pisanju Sport Kluba, umesto Gorana Stevanovića kormilo će preuzeti doskorašnji trener Radničkog iz Niša, Milan Đuričić.

Stevanović je odmah posle remija sa Novim Pazarom odlučio da napusti klub, a Napredak se potom bacio u potragu za zamenom. Odluka je pala na Milana Đuričića, koji je donedavno vodio niški Radnički, a bio je i asistent Savi Miloševiću u stručnom štabu Partizana.

Očekuje se da će dogovor biti ozvančen uskoro, kada će biti organizovani završni pregovori između dve strane. Kako dalje navodi Sport Klub, većinski je sve dogovovreno i ukoliko ne bude neplaniranih kamena spoticanja, vrlo brzo bismo mogli da vidimo promociju Đuričića u ekipi.

U Radničkom nije beležio blistave rezultate, ali se može reći da su pandemija i problemi sa virusom korona imali uticaja na rezultate Nišlija. Đuričić je i pre dolaska u Niš bio na meti Napretka, ali se tada saradnja nije desila.

Pred Kruševljanima je izuzetno težak prolećni deo sezone tokom kojeg će pokušati da se izvuku iz zone ispadanja. Trenutno su prvi ispod crte sa 18 poena, a ispred je Novi Pazar koji beži tri boda, koliko ima i ivanjički Javor.

Video: Emocije i suze u očima trenera Napretka, pobedu posvetio pokojnom ocu

(Telegraf.rs/Sport Klub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    23. decembar 2020 | 11:36

    Hahahaha,ni ovi nisu normalni,kao i u Radničkom.Dobiće otkaz nakon mjesec dana. Umjesto da kao Radnik i Metalac postave mlade trenere,oni vucaraju njega kao nekog "stručnjaka".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA