≫ 

Prvenac Ivana Ilića u Seriji A u dresu Verone, dete Zvezde pogodilo protiv Intera!

Ilić je u 63. minutu, nakon što je Lautaro Martinez doneo prednost milanskoj ekipi, pogodio mrežu Damira Handanovića i tako poravnao rezultat

  • 2
Ivan ilić Youtube/Screenshot

Mladi 19-godišnji Ivan Ilić, dete Crvene zvezde, strelac je izjednačujućeg gola Verone protiv Intera (1:1), što je ujedno njegov prvenac u Seriji A!

Ilić je u 63. minutu, nakon što je Lautaro Martinez doneo prednost milanskoj ekipi, pogodio mrežu Damira Handanovića i tako poravnao rezultat. Upravo je slovenački golman pogrešio kod jednog ubacivanja sa desne strane, ispustio je loptu, a onda nisu uspeli da reaguju niti on, niti Škrinjar, ali zato jeste Ilić koji se odlično snašao i pogodio gol sa nekih pet metara.

Nažalost po ekipu Verone, Inter je samo devet minuta kasnije ponovo došao do vođstva pogotkom štopera Škrinjara.

Ilić je upisao jedan nastup za seniorski tim Zvezde, a u karijeri je igrao za Zemun i holandsku Bredu odakl je došao u Veronu gde je već skupio sedam nastupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Volim i ja Vas

    23. decembar 2020 | 20:35

    On nije dete Crvene Zvezde, vec dece jednog fudbalskog kluba iz OŠ Dušan Radović koja je izbacila mnoge igrace njih dvojica su neki od njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA