≫ 

MMA Kavani odveo Junajted u polufinale Liga Kupa: Da je bilo VAR-a dobio bi crveni karton

Urugvajac obeležio utakmicu na "Gudisonu"

  • 0
edinson kavani Foto: Twitter/ESPN

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u polufinale Liga kupa posle pobede u Liverpulu na Evertonom rezultatom 2:0, i to golovima u 88. i 96. minutu preko Edinsona Kavanija i Entonija Marsijala.

Urugvajac je još jednom pokazao da je klasa, ubitačan finišer, ali je utisak da je imao mnogo sreće što je uopšte završio utakmicu na terenu.

Naime, on je ranije tokom meča bacio na zemlju Jerija Minu u jednom duelu, njih dvojica su u tom momentu bili daleko od lopte, međutim Urugvajac je za ovaj potez definitivno zaslužio isklučenje.

Međutim, kako nema VAR-a u Liga Kupu, sudije nisu videle njegov nesportski potez, pa je on nastavio igru, a kasnije, rekosmo, i rešio utakmicu.

U situaciji kod gola Kavani je sve sam uradio, primio loptu od Marsijala negde na rubu kaznenog prostora, na desnoj strani, munjevito u prijemu "dao for", a onda je sevnula levica, i lopta se zarila u dalji ugao gola "Karamela".

Pogledajte sjajan potez Urugvajca.

Everton je bio u nokdaunu, a tačku na ovaj meč stavio je Marsijal svojim golom, i potvrdio sjajnu formu u kojoj se nalazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA