Sin bivšeg igrača Zvezde "ispalio" Junajted i ide u Liverpul

Mladi Stefan Bajčetić želi na Enfild

  • 1
Srđan Bajčetić Foto: MN Press

Srpski defanzivac Stefan Bajčetić (16), sin nekadašnjeg štopera Crvene zvezde Srđana, trebalo bi do kraja godine da bude novo pojačanje Liverpula!

Kako prenose španski mediji, Redsi su u utorak bili u Vigu gde su pregovarali sa Seltom, inače timom za koji Srđan igra, a sam fudbaler je potom odlučiod a "ispali" Mančester junajted s kojim je imao načelan dogovor.

Pored Liverpula i Junajteda, Bajčetić je bio na meti i Lajpciga - a posao sa Redsima trenutno ide po ubrzanom procesu zbog toga što se zna da engleski klubovi posle 1. januara neće moći da potpisuju ugovore sa maloletnim fudbalerima iz inostranstva zbog izlaska iz Evropske unije.

Stefan igra na poziciji štopera, mada može da pokrije i mesto levog beka, dok je njegov otac Srđan igrao u veznom redu. Za Zvezdu, stariji Bajčetić je najpre igrao kao pozajmljen igrač Selte 1995. godine, da bi crveno-beli dres potom nosio od 1998. do 2001. godine.

Sa Marakane je potom otišao u Kinu, branio je i boje Vojvodine od 1992. do 1994. odakle je i otišao u Seltu. Nije se baš naigrao u Vigu, zabeležio je samo 29 nastupa i dao je tri gola - dok je sezonu pre dolaska u Zvezdu igrao i za Bragu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    26. decembar 2020 | 15:06

    Nemojte da tako izvrćete informacije. Ovaj momak, ne da ne igra za Selta Vigo A tim, nego ga nema ni medju omladincima i nije pojačanje Liverpula, nego odlazi u njihovu akademiju, kao i mnogo drugih klinaca svake godine. U Selta Vigu je samo trenirao u njihovoj fudbalskoj školi, pošto mu je otac tamo igrao i ima dobre konekcije u klubu. Neću osporavati njegov talenat, jer ga nisam ni gledao kako igra, ali način na koji se ovo potura u medije nije baš ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA