Da li je Tuhel zbog ovog intervjua dobio otkaz u PSŽ-u?

Pokušao je da se odbrani u sredu veče, ali prekasno

  • 2
FC FK lajpcig - psg Foto: Tanjug/AP

Otkaz koji je Tomas Tuhel dobio u Pari Sen Žermenu na Badnji dan, definitivno je glavna tema svih svetskih medija!

Pored toga što se najviše priča o Maurisiju Poketinu ka njegovom nasledniku, traži se i razlog otkaza šest meseci pre kraja ugovora. A prema navodima francuske štampe, to bi mogao da bude jedan intervju koji je Nemac nedavno dao.

- U ovih šest meseci iskreno sam se pitao: Jesam li trener ili sportski političar, ministar sporta? Gde je moja uloga kao trenera u ovakvom klubu? Ponekad je posao izazovan jer na PSŽ utiče puno stvari koje nisu u interesu ekipe. Ja volim fudbal, a u ovom klubu ne radi se uvek o fudbalu. Tužan sam i jer se moji uspesi ne cene - rekao je za TV "Sport 1" Nemac.

Međutim, nedugo psole utakmice sa Strazburom pokušao je da se "odbrani."

- Nisam rekao da sam više političar nego sportista, niti da sam izgubio volju za treningom. To nije istina. Možda su pogrešno preveli moje reči. Pogledajte intervju ponovo. Samo sam kazao da je PSŽ jedinstven i da kao takav predstavlja veliki izazov za mene. Kao što je uvek i predstavljao. Taj izazov mi se dopada, ništa se na tom planu nije promenilo.

- Intervju sam dao novinaru koji mi je rekao da pravi priču o nemačkim trenerima. Nije to intervju za njega. Nije mu dozvoljen. Šalio sam se, na nemačkom. Prevod nije dobar. Ne možemo da prevodimo reč po reč... Bila je to šala dok smo razgovarali. Nije dozvoljena za objavljivanje - jasan je bio Tuhel, ali očigledno je sve to došlo prekasno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💪

    24. decembar 2020 | 16:14

    Шта те брига, Томасе! Узео си паре, сад лепо сачекај добру понуду у смислу клуба, па једног дана на Парку Принчева, да им покажеш како се ради у интересу клуба!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA