Kraj sage u Moskvi: Marko Nikolić ostaje trener Lokomotive!

Novi predsednik Mašinovođa izneo stav o srpskom stručnjaku

  • 5
Marko Nikolić Foto: MN Press

Lepe vesti za Marka Nikolića! Srpski stručnjak ostaće na klupi Lokomotive iz Moskve, uprkos brojnim previranjima koja su zadesila ovaj klub iz glavnog grada Rusije tokom poslednjih nedelju dana.

Ruski mediji su se bavili njegovim statusom, pojedini su naglašavali da je Nikolić vrlo blizu odlaska, neki su smatrali da je najbliži da se vrati Jurij Skomin, ali prevagnula je struja koja je srpskog stručnjaka sačuvala na klupi. Jer da je otišao odatle pre vremena, tim iz Moskve bi morao da plati 700.000 evra odštete, što nije mala suma.

Zvaničan stav o Marku Nikoliću izneo je i novi predsednik kluba, Aleksandar Plutnik, koji kaže da Srbin ima poverenje kompletne uprave.

- Već smo razgovarali sa Markom Nikolićem, uživa poverenje kod nas i nastaviće da radi sa timom na ispunjenju zadataka. A to je borba za što bolji plasman u prvenstvu, kao i borba za pehar Kupa Rusije. Veliki izazovi su pred nama. Računamo na Markove profesionalne kvalitete, koji će omogućiti da naš tim napreduje – izjavio je Plutnik.

Marko Nikolić je pre dolaska u Lokomotivu vodio ekipe MOL Fehervara, Partizana, Olimpije iz Ljubljane, Vojvodine, a trenersku karijeru počeo je u Radu. Lokomotiva se nalazi na osmom mestu na tabeli ruske Premijer lige, a u grupnoj fazi Lige šampiona završila je sa tri osvojena boda.

Po povratku sa zimske pauze, prvo ih očekuje duel sa Tambovom u Kupu Rusije, a potom i meč prvenstva protiv gradskog rivala, CSKA iz Moskve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    24. decembar 2020 | 15:29

    Јел сам вам рекао. Пошто их урнисао, изгубили сезону, још и да му папрено плате одштету. Истрпеће до краја сезоне, и ћао. Гледају да прођу са што мање штете. Е, да су му обезбедили судије као овде, био би боље пласиран...

  • Džek

    24. decembar 2020 | 16:45

    Nek uzmu grofa gubitnika

  • SrbskiBek

    24. decembar 2020 | 17:02

    Ovaj ko dulo !!! I njemu su platili i jos otplacuju "casove ljubavi" kad je otisao i ugasio svetlo.!!..hahahaha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA