≫ 

"San je da sa Junajtedom osvojim Premijer ligu": Matić želi da ponovi uspeh koje je imao sa Čelsijem

Srpski fudbaler i as Mančestera priželjkuje titulu koja nije došla na Old Traford od 2013. godine.

  • 0
Nemanja Matić Foto: MN Press

Mečevi Premijer lige bez prisutnih navijača izgledaju kao međusobne kopije i podsećaju na treninge, rekao je u petak veznjak Mančester Junajteda Nemanja Matić za Večernje novosti.

Nijednom navijaču nije bilo dozvoljeno da gleda utakmice kada je liga nastavljena u junu nakon gašenja u martu zbog pandemije koronavirusa.

Do 2.000 navijača bilo je dozvoljeno da prisustvuje utakmicama ovog meseca u nekim delovima zemlje, ali ponovno oživljavanje slučajeva COVID-19 znači da su Liverpool i Everton jedini klubovi Premier lige kojima će biti dozvoljeno da dočekuju navijače od subote.

- Svelo se na to da utakmice koje izgledaju poput međusobnih karbonskih kopija podsećaju na treninge bez navijača na stadionima - rekao je Matić.

- Pandemija koronavirusa učinila je okolnosti mnogo drugačijima i siguran sam da Liverpool nikada ne bi izgubio od Aston Ville 7-2 da su bili prisutni navijači.

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

- Fudbal je preživeo, liga je u pokretu, ali jako mi nedostaju buka i reakcije sa terasa.

Matić kaže da bi osvajanje titule prvaka sa Junajtedom bio ostvarenje sna nakon što je dva puta podigao trofej sa Čelsijem 2015. i 2017. godine.

- To bi sigurno značilo da još jedan san postane stvarnost nakon osvajanja dve titule u Čelsiju - rekao je on.

- Da smo uživali u deliću sreće i odneli titulu u Premier ligi, to bi bilo ravno onome što sam postigao u Čelsiju. U dobroj sam formi i nadam se da ću igrati na najvišem nivou još četiri ili pet godina. '

Junajted, koji nije pobedio u Premijer ligi od 2013. u poslednjoj sezoni Aleksa Fergusona na čelu, Trenutno je treći na tabeli sa 26 bodova iz 13 utakmica, pet bodova manje od lidera Liverpula.

Video: Fudbaler Mančester junajteda uči sina da vozi traktor

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA