≫ 

I Stojković dobio pivo zbog Mesija: Pogledajte gol koji je kapiten Partizana primio od Argentinca

Bilo je to u sezoni 2008/09...

  • 17
Vladimir Stojković Foto: Marko Jovanović

Čuvene kompanije za proizvodnju alkoholnih pića, "Budweiser", nedavno je poslala 644 flaše piva na adrese golmana kojima je Lionel Mesi davao golove tokom svoje karijere u Barseloni!

Povod je bio 644. Mesijev gol za Barsu čime je srušio rekord legendarnog Brazilca Pelea, a jedna od 160 adresa na koje je pivo stiglo jeste i ona sadašnjeg kapitena Partizana Vladimira Stojkovića.

Naime, Stojković je u sezoni 2008/09 branio za Hetafe u poratzu Barselone, a strelac jedinog gola bio je upravo Mesi. Inače, španski mediji su za taj meč Stojkovića okarakterisali kao jednog od najboljih igrača na terenu.

Bivši golman Almerije i Valensije Dijego Alveš je dobio najviše flaša piva - čak 21, dok je jedan Iker Kasiljas 17 puta puta vadio loptu iz mreže pred Mesijem.

Gol koj je Mesi dao Stojkoviću možete pogledati od 2.25 u videu ispod, uz napomenu da je Argentinac 11 puta savladao Marka Dmitrovića jednom Vladana Kujovića što se tiče srpskih golmana.

>>> Arsenal je u potpunoj agoniji, a mediji u Engleskoj sada već ozbiljni pišu o borbi Tobdžija za opstanak. U takvoj situaciji na Emirejts večeras (18.30) stiže Čelsi, koji je uprkos nekim kiksevim i dalje u vrhu tabele. Kvota na dvojku je 2,00, a na pobedu Arsenala 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA