≫ 

Spektakularna Aston Vila s desetoricom šamarala Palas i Luku, Mitrović i Fulam se izvukli na VAR

Ekipa iz Birmingema odigrala još jedan fantastičan meč

  • 2
oli votkins Foto: Tanjug/Ap

Sjajni "Boksing dej" doneo nam je još dva meča Premijer lige, a Aston Vila je ubedljivom pobedom nad Kristal Palasom od 3:0 sa igračem manje nastavila da prikazuje uzbudljiv fudbal i maršira ka vrhu tabele.

Ni činjenica da su celo drugo poluvreme odigrali bez iskusnog štopera Tajrona Mingsa, nije pokvarila plan ekipe Dina Smita koja je povela preko Bertranda Traorea u 5. minutu nakon odbitka.

Mnogo je bolja bila Aston Vila tokom cele utakmice, a samo je odlični golman gostiju Guaita sprečio katastrofu svog tima.

Preko Votkinsa, Griliša i El Gazija desetkovana Aston Vila je u drugom poluvremenu demonstrirala izvanredan fudbal i pogocima Hausa u 66. i El Gazija u 76. stavila tačku na ovaj meč, uoči teške serije utakmice koja je očekuje protiv Čelsija, Mančester junajteda...

Kristal Palas i Luka Milivojević ponovo su se obrukali. Srbin je odigrao 69. minuta i dobio žuti karton, a očigledno je da londonskim fudbalerima i dalje bridi obraz od šamara koji su dobili od Liverpula prošlog vikenda kada su izgubili sa 7:0.

U drugom meču popodnevnog programa Fulam je osvojio samo bod protiv Sautemptona (0:0) i to srećno jer su gostima poništena dva gola u drugom poluvremenu -  Longa i Volkota - zbog ofsajda uz pomoć VAR-a.

Aleksandar Mitrović ponovo je bio rezerva, a dobio je priliku tek u 83. minutu, čime se potvrdilo da nije u primarnim planovima danas zbog korona virusa odsutnog trenera Skota Parkera.

Fulam je igrao dobro samo u prvih 45 minuta, kada je imao jednu priliku, ali je generalno ovo bio tvrd meč čijim su ishodom vewrovatno zadovoljniji gosti koji su igrali bez trojice standardnih - Ingsa, Romeua i Vestergarda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA