Šalke nema pobedu gotovo godinu dana, ali ima 4. trenera ove sezone

Može li iskusni Švajcarac da ih spasi selidbe u Cvajtu?

  • 1
šalke Foto: Tanjug/Ap

Niz bez pobede od skoro godinu dana primorao je upravu Šalkea da posegne za novom promenom i imenuje četvrtog trenera ove sezone.

Jedan od najpopularnijih klubova u Nemačkoj zaista ne zna više gde udara i od septembra je imenovao već četvrtog trenera.

Sezonu na klupi je započeo Dejvid Vagner koji nije izdržao ni mesec dana. Njegova zamena je bio Manuel Baum koji je potrajao sve do 18. decembra. Kao prelazno rešenje je potom izabran prekaljeni Hub Stivens, ali je odmah bilo jasno da je on samo prelazno rešenje i da se čeka neko novi.

Upravo to novo ime je ono Kristijana Grosa. Švajcarac je bez posla od februara kada je dobio otkaz na klupi Al Ahlija gde ga je zamenio nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Očekuje se da novi trener debituje već drugog dana januara u prvenstvenoj utakmici sa Hertom i pokuša da dovede fudbalere Šalkea do prve pobede u Bundesligi posle skoro godinu dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taribo West

    26. decembar 2020 | 22:27

    Dok shvate da nije problem u treneru nego da im fali 4-5 kvalitetnih fudbalera, biće kasno. Ne gine im cvajta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA