Marko Šćepović na raskrsnici: Povratak u Evropu za 300.000 evra ili odlazak u Koreju za duplo više

Gde će karijeru nastaviti nekadašnji fudbaler crno-belih?

  • 2
Lazar Marković Foto: MN Press

Izuzetno dobro je odigrao Marko Šćepović u ovoj polusezoni na dalekom Tajlandu. Nekadašnji fudbaler Partizana je mrežu zatresao pet puta igrajući za Burinam junajted, pa je samim tim dospeo pod lupu kiparske Omonije. Kako navode tamošnji mediji, klub je spreman da Šćepoviću ponudi oko 300.000 evra po sezoni.

Međutim, Kiprani istovremeno pišu da Omonija nije jedina koja se interesuje za Marka Šćepovića. Naime, neimenovani klub iz Južne Koreje spreman je da da fudbaleru 600.000 evra po godini. Na njemu ostaje da se odluči da li želi da se vrati u Evropu ili da krene putem finansijski bolje ponude.

U Omoniji nisu spremni dugo da čekaju na odgovor, njihov trener odlično poznaje ovog fudbalera, pošto su zajedno sarađivali u mađarskom Videotonu. On je odatle otišao u turski Rize, gde se nije najbolje snašao, pa je završio u već pomenutom Burinam junajtedu.

Šćepović je kroz karijeru nastupao i za Olimpijakos, Majorku, Terek i Muskron. Ostaje da vidimo da li će svom opusu dodati još jedan azijski klub ili će se u beleške upisati kiparska Omonija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA