Mediji pišu: Ništa od Piksija na mestu selektora

Dragan Stojković najverovatnije neće biti trener Srbije

  • 45
Dragan Stojković Piksi Printskrin: TV K1

Iako se mnogo pisalo i pričalo oko povratka Dragana Stojkovića u srpski fudbal, od toga neće biti ništa. Kako prenosi "Sport klub" Piksi je definitivno odbio ponuđeno mesto selektora reprezentacije Srbije!

Visoka plata bila je nepremostiva prepreka u razgovorima predstavnika Fudbalskog saveza Srbije i prvog pika za trenera državnog tima.

Navodno, Piksi i u predstojećoj godini, na ime odštete zbog jednostranog raskida ugovora, od kineskog Gvangžua RiF, očekuje 6,4 miliona evra. Zato je i odlučio da se zahvali Slaviši Kokezi na ponudi da preuzme brigu o Orlovima u predstojećoj trci za Mondijal 2022. u Kataru.

KOKEZA FSS KORONA Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Fudbalski savez Srbije moraće u narednim danima da ubrza diplomatske napore u želju da pitanje selektora skine sa dnevnog reda. Iz kruga bliskih ljudima na Terazija 35 stižu potvrde da se na ponudi, još ranije, zahvalio Vladimir Ivić. Ionako sužen spisak, revidiran je do ogoljenja, pa izbor potencijalnih naslednika Ljubiše Tumbakovića na klupi ne nudi veliki prostor za razmišljanje.

Video: Vučić o Piksiju: Ljudi u Japanu umeju da cene kada neko nešto dobro uradi

(Telgraf.rs/Sport klub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza i Komina

    29. decembar 2020 | 06:51

    Neće čovek sa ološem. Kao veliki Grobar kažem ne pamtim teže navijačke dane od onih kad je Piksi vodio zvezdu. Totalna dominacija u derbijima, jedna legendarna generacija domaćih igrača, Stojke, Vidić, Biševac, Basta, Milijaš, Janković, Žigić.... šampioni u poštenom prvenstvu, kvalitet dokazivali u derbijima. A njegovi mu posle bacali bombe na kuću. Čovek radi sa najpoštenijim i najvrednijim narodom, i sad to treba da zameni Kokezom i Terzom, pa nema šanse. Ostaje vam Milojević ako se odrekne arapskih miliona. Muslin, nema šanse. Paunović teško. Ostaje Savo ili Lalatović. A nadam se da će Savo odbiti pa da nas ceo svet gleda sa lalatom na klupi.

  • Branislav

    29. decembar 2020 | 10:22

    Koji normalan trener ce da dodje u ovo blato i mulj od fudbala.... Da radi sa Kokezom, Terzom i ostalim velikanima naseg fudbala, ko da radi sa njima, sa njima mogu samo bezkičmenaci..

  • ja

    29. decembar 2020 | 07:22

    Vazno da je ovaj komentarisao igrace kako ih nije sramota, za dres se gine, poziv u reprezentaciju se ne odbija... i onda vidimo na delu da sa gine samo za milione i da je svima u srpskom fudbalu jedini interes novac. Ne treba ni da pokusavamo da sw plasiramo na bilo koje takmicenje sa ovakvim stavovima. Ako ovaj ( namerno ga tako oslovljavam) nije uzeo dovoljno za zivota nego se grabi za jos, nek ostane u Japanu i nek se vise ne oglasava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA