≫ 

Čovek koji je izbacio Partizan iz Lige Evrope prostački slavio gol

Nestašluk Raula Bobadilje zbog kojeg ga čeka suspenzija

  • 7
raul bobadilja Foto: twitter/BrunoPont

Raul Bobadilja, igrač koji je ostao u lošem sećanju navijačima Partizana, našao se na udaru javnosti u svom Paragvaju zbog krajnje neprimerene proslave pobedonosnog gola u završnici kup meča sa Libertadom.

Kao i u Humskoj pre pet godina, kada je u 89. minutu golom za 3:1 u dresu Augzburga sprečio crno-bele da se domognu "evropskog proleća", Bobadilja je po gotovo identičnom scenariju rešio utakmicu sa Libertadom - dao je gol u 86. minutu za pobedu od 3:1 i prolaz njegovog Guaranija.

Ono što je potom usledilo izazvalo je oprečne komentare, zapravo najviše osude jer je Bobadilja preterao u izlivu euforije zbog gola. Skinuo je prvo dres, a onda i šorts do pola, pa mu se pred kamerama na kratko ukazao "ponos", doduše ne celom dužinom, tek toliko da dođe na tapet disciplinaca i javnosti zbog neprimerenog ponašanja.

Nedugo posle meča Bobadilja se izvinio zbog svog ponašanja, ali to ga neće spasiti od kazne koja mu sleduje kada disciplinci lige pretresu čitav slučaj. Neće im biti teško jer imaju krunski dokaz - snimak.

- Kajem se zbog ovakve proslave, nadam se samo da je moja žena nije videla jer će me grditi - pokušao je da se malo i našali Bobbadilja.

- Šorts mi je malo spao, nisam baš uradio ono što je uradio "el Pollo", a moja draga može biti mirna, jer je ceo njen - dodao je Paragvajac.

Inače, "el Pollo" je Bobadiljin saigrač Horhe Resalde, koji je zbog slične proslave, kada se uhvatio za genitalije, suspendovan četiri utakmice.

Bobadilja je odigrao naredni meč za svoj klub čestiri dana kasnije, jer je liga reagovala tek na osnovu video snimka, pošto ga sudija nije sankcionisao crvenim kartonom.

Totenhem je u velikoj krizi, nema pobedu već četiri kola, rivali mu odmiču, a večeras (19.00) mu u goste dolazi Fulam, i to je prilika da se Pevci vrate na pobednički kolosek. Kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Fulam

Ispustio je Liverpul u prošlom kolu pobedu protiv VBA na Enfildu, pa će gledati da večeras (21.00) na gostovanju Njukaslu popravi utisak. Kvota na dvojku je 1,35, dok je dupla šansa 1X 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Njukasl – Liverpul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Piroćanac

    30. decembar 2020 | 09:17

    Ma to je on pokazivao partizanu i onom nesrećnom Kovinjalu, koji je plakao dok je prenosio utakmicu..

  • Nn

    30. decembar 2020 | 12:56

    Ovde je samo pokazao,a na jna im je i dao...

  • Duša

    30. decembar 2020 | 11:13

    Šta očekivati od praznoglavog fudbalera?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA