≫ 

Prvi put u životu ponosan što je primio gol: Nekadašnji srpski golman se zahvalio Mesiju

Čuvena pošiljka ovih dana stigla i u Belgiju

  • 0
Vladan Kujović, Belgija Foto: Instagram/Vladan Kujović

Čuveno Mesijevo pivo stiglo je ovih dana i u Belgiju, na adresu Vladana Kujovića (42), nekadašnjeg srpskog golmana koji je trenutno nastanjen u Gentu.

Rođeni Nišlija je godinama gradio zapaženu karijeru u Holandiji i Belgiji, a uprkos dobrim partijama nije dobio poziv u A reprezentaciju iako je svojevremeno branio i za mlađe kategorije Jugoslavije i bio veliki talenat.

Ipak, ni njega poštar nije zaobišao ovih dana dok nosi pakete golmanima širom sveta kojima je Mesi davao golove, a Kujović je ostavio zanimljiv komentar nakon uručenog trofeja:

- Prvi put sam u životu ponosan zbog primljenog gola - napisao je Kujović uz fotografiju koju je podelio.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Vladan Kujovic (@kuja_33)

Kujović je, kao i neki od najboljih golmana sveta, ovih dana dobio Badvajzerovo pivo iz specijalne edicije posvećene jednom od najboljih fudbalera u istoriji. Od srpskih golmana "najbolje" je prošao Marko Dmitrović koji je dobio čak 12 komada.

Nišlija je dobio pivo sa brojem 41 što znači da je bio među prvima koje je Argentinac savladao na početku karijere dok je čuvao mrežu španskog Levantea sredinom prošle decenije.

Kujović, koji je tokom karijere dobio i borbu sa tumorom bubrega trenutno je zaposlen kao trener golmana u belgijskom Mastrihtu, a zanimljivo da je 2019. bio registrovan kao treći čuvar mreže ove ekipe.

Video: Luka Jović dominirao na treningu Reala: Naoštren je da konačno pokaže pun potencijal u Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA