≫ 

Deda Mraz zaboravio Zidana: Jović sa klupe gledao remi Reala sa ekipom od koje je vredniji 20 puta

Prilično razočaravajuću predstavu sa klupe je posmatrao srpski reprezentativac Luka Jović koji nije dobio šansu u ovom meču.

  • 4
tibo kurtoa Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Real Madrida nisu uspeli da na lep način zaljučen ovu godinu pošto su u 16. kolu Primere remizirali sa Elčeom u gostima 1:1.

Elče je ekipa koja po sajtu Transfermarkta vredi 20 puta manje od madridskog velikana, ali je uspeo da otkine bod upravo ekipi koja nastoji da juri gradskog rivala Atletika na vrhu tabele.

Činilo se da će sve biti bajno za Real pošto je Luka Modrić u 20. minutu zatresao mrežu protivnika. Asensio je šutirao sa nekih 25 metara, pogodio prečku, a lopta se odbila do kapitena Hrvatske koji je glavom sproveo iza leđa golmana Elčea.

Ipak, početkom drugog poluvremena, tačnije u 52. minutu, Dani Karvahal pravi jedanaesterac koji Elče nije propustio da realizuje - strelac je bio Fidel.

Do kraja nije bilo promene rezultata, a prilično razočaravajuću predstavu sa klupe je posmatrao srpski reprezentativac Luka Jović koji nije dobio šansu u ovom meču.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Luka Jović dominirao na treningu Reala: Naoštren je da konačno pokaže pun potencijal u Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cm

    31. decembar 2020 | 08:20

    Jovicu ostani Zidan ce da ide uskoro

  • Krle zeleznik zvezda rodjo od jovic

    31. decembar 2020 | 00:30

    Benzema i zidan ubise real ove godine Ko da su nekad igrali za At.madrid.

  • Braja

    31. decembar 2020 | 10:43

    Zidan je stvarno preterao,jer Benzema koji je sinoc bio ispod proseka je nezamenjiv.Forsira ga i previse ali isto tako mislim da Luka treba da grize kad udje u igru.Protiv Sahtjora u ligi sampiona je bio previse nonsalantan i Zidan mu to nije oprostio.Neosporno je da Luka ima kvalitet ali mora i da ga pokaze na utakmici a ne samo na trenungu..Mozda 2021-va donese nesta bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA