Da li Atalanti preti totalno osipanje: Posle Papua Gomeza, Gosens želi kući

Po njegovim rečima, on nije zadovoljan u kojem pravcu ide moderni fudbal

  • 1
APTOPIX Britain Soccer Champions League Foto: Tanjug/AP

Sve više se čuju nezadovoljni glasovi iz Atalante koja poslednjih nekoliko godina oduševljava sve igrama u Seriji A i Evropi, a posle kapitena Papua Gomeza želju da ode iz kluba iskazao je i Robin Gosens, jedan od glavnih igrača u mašineriji iz Bergama.

Nakon vesti da Papu ne želi više da ostane u Atalanti, ubrzo se pojavila informacija da i Nemac ima nameru da promeni klub. Ne samo klub, nego da ode u drugu ligu. Upitanju je Bundesliga.

- Uvek sam potencirao da bih voleo da igram u jednom od najboljih klubova Nemačke. Ne znači da sam u Atalanti protiv moje volje, ali ukoliko se ta vrata u otvori, sigurno ću iskušati sreću - rekao je Gosens.

Po njegovim rečima, on nije zadovoljan u kojem pravcu ide moderni fudbal.

- Volim fudbal, ali biznis oko njega nije moja stvar. Postoji mnogo aspekata u tom biznisu sa kojim ne mogu da se poistovetim i saglasim. Često pomislim da nas, fudbalere, ne gledaju kao ljude, nego kao objekte koji imaju svoju cenu - zaključio je Gosens.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😢

    1. januar 2021 | 23:46

    Жалосно, али истинито.. Аталанта је пар претходних година имала фине резултате, уз веома лепршаву игру. Изашли су незванични подаци о платама (који сигурно нису 100% тачни, али ту су негде) што је јасно говорило да је овај тим играо фудбал због саме игре, а не због новца. Полуфинале ЛШ, феноменална сезона у Серији А.. Онда долазимо до тренутка да се Папу при крају каријере осећа лоше у клубу? Има тоталну подршку свих, капитенску траку, константност у игри, ретултате (до тад).. и тек тако му се не свиђа више? Па није то баш тако... Видели су прилику људи из клуба да могу да наплате оно што је урађено претходних година. Не знајући да нову прилику неће добити, али биће касно.. Како год, памтићу претходну сезону.. догодила се.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA