≫ 

Sukob fudbalera u 90. minutu, a onda su i navijači utrčali na teren da tuku protivničke igrače

Haos u Boliviji poslednjeg dana 2020. godine

  • 1
Blumings, Strongest, tuča, Bolivija Printskrin: Youtube/ RedGolSocial

Poslednji dan 2020. godine doneo je neviđenu borbu za titulu u Boliviji, gde je razlika između prva tri tima bila samo dva boda, ali i neverovatnu tuču koja u međuvremenu obišla čitav svet.

Blumings, koji se bori za mesto koje vodi u kvalifikacije za Kopa Sudamerikana, dočekao je Strongest koji je bio drugi na tabeli i koji se nadao šampionskom tronu.

Domaćin je poveo sa 1:0, ali su gosti preokrenuli u nastavku i već psole sat vremena igre su vodili sa 3:1. U jednom trenutku, kada se samo čekao kraj meča, jedna petarda doletela je sa krcatih tribina i eksplodirala je u blizini igrača Strongesta.

Ovaj je "pao kao pokošen" što je iznerviralo domaće igrače koji su krenuli u obračun. Nije dugo trebalo i situacija je poprilično eskalirala. Toliko da su i navijači utrčali na teren da tuku igrače, ovi im nisu ostali dužni, a sukob se smirio tek posle intervencije policije.

Stronges na kraju nije došao do titule, jer je "Always Ready" takođe slavio i zadržao bod zaostatka, dok je Blumings ostao bez mesta u pomenutim kvalifikacijama posle ovog poraza.

>>> Remijem s Elčeom Real je prekinuo seriju pobeda, a večeras (21.00) mu u goste dolazi Selta i pobeda je imperativ, jer gradski rival Atletiko odmiče na vrhu tabele. Kvota na keca je 1,50, a na kombinazziju 1&3+ 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Real Madrid - Selta.

Pogledajte video:

Video: Neredi na stadionu: Brutalna tuča navijača u Podgorici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lesa Dr.

    2. januar 2021 | 11:02

    Gledao sam uzivo mec mnogo su ludi. Pratim dugo Bolivijski fudbal znam sve o toj ligi .Ako neko procita komentar i ako je u mogućnosti nek javi zvezdi da oprati paznju na "Riquelme Marcos" iz Fk Bolivar. Vidite decko zvoni kakav je igrac! Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA