Demolirao Srbiju, sad je prvi kandidat da zameni Lamparda na klupi Čelsija

Hoće li se Ševčenko vratiti na Stamford Bridž, ovoga puta kao trener?

  • 1
Andrej Ševečenko Ševčenko u društvu Dejana Stankovića na pripremama Zvezde 2020. godine Foto: Telegraf

Ukrajinski selektor Andrej Ševčenko prvi je pik Romana Abramoviča za mesto menadžera Čelsija umesto Frenka Lamparda, tvrdi francuski "Le10sport."

Iako je Lampard posle pporaza u derbiju od Mančester Sitija (3:0) poručio da ne strahuje za posao, činjenica je da je nekadašnji vezista Plavaca izgubio poverenje uprave i da veliki deo iste uveliko razmišlja o njegovoj smeni.

Ševčenko je, kao takođe bivši fudbaler Čelsija, navodno po "ukusu" Abramoviča, mada je pitanje koliko je realno dase Ukrajinac vrati na Stamford Bridž nakon što je sa reprezentacijom izborio plasman na EP koje se održava ovog leta.

I to na dominantan način, kao prvi u grupi gde su bili još Srbija i Portugalija - uz napomenu da su Ukrajinci Orlove kod kuće dobili sa neverovatnih 5:0, da bi zatim odigrali 2:2 na Marakani.

Ševčenko je dres Čelsija nosio od 2006. do 2008. godine, a kartu na koju Plavci igraju jeste činjenica da njegov 14-godišnji sin Kevin trenutno igra upravo za njih.

Iako su tokom leta uložili oko 200 miliona evra na pojačanja, Čelsi posle 17 utakmica ima 26 bodova i nalazi se na 8. mestu. Zaostaju čak sedam bodova za Liverpulom i Junajtedom koji imaju i meč manje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan karaburna

    4. januar 2021 | 19:51

    Pffff sevcenko pa bolje dekija indijanca stankovica da uzmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA