Nemoćni igrači Rivera šutirali protivnike umesto lopte, Palmeiras ih ponizio usred Argentine

Malo ko je očekivao ovakav debakl argentinskog velikana

  • 1
FK River Plejt Printskrin: Youtube/FOX Sports Sur

Fudbaleri River Plejta poraženi su sa 3:0 na svom terenu u prvom meču polufinala Kopa Libertadores i sada su mizerne šanse da ćemo ponovo gledati Superklasiko u velikom finalu Kopa Libertadores.

Ostale su samo teoretske šanse da argentinski velikan u revanšu u Sao Paulu preokrene rezultat i domogne se finala.

Iako je River važio za velikog favorita na papiru pred meč sa Brazilcima, to na terenu nisu i pokazali.

Osim dve izgledne prilike koje su propustili u uvodnih pet minuta, Argentinci nisu prikazali igru vrednu finala. Palmeiras je u 27. minutu iskoristio lošu intervenciju golmana Armanija i doveo svoj tim u vođstvo.

Samo što je polečo drugo poluvreme, već je bilo 2:0. Adrijano je iskoristio visoko postavljenu odbranu Rivera gotovo na centru, iskoristio brzinu i povisio prednost.

Već tada je bilo jasno da je River "izgubio kompas", a da sve bude još gore potrudio se Kolumbijac Horhe Karaskal, koji je šutnuo bez lopte u zadnjicu protivničkog igrača i zaradio direktan crveni karton.

Ubrzo posle toga, i to baš iz prekida kojem je prethodio crveni karton, Palmeiras je dao i treći gol i tako trasirao sebi put ka finalu.

Revanš je na programu 13. januara u Sao Paolu, ali jasno je već sada da su šanse rivera mizerne.

U drugom polufinalu takođe nas čeka spektakl, pošto Boka Juniors igra sa Santosom na Bombonjeri od 23.15. Šanse za novi Superklasiko sada su već gotovo nepostojeće, a videćemo da li ćemo umesto toga gledati derbi Sao Paula između dva gradska rivala iz Brazila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    6. januar 2021 | 16:43

    svedok sam mnogih utakmica iz juzne amerike mogu samo da kazem ako bi evropske sudije sudile njihove utakmice na svakoj bi bilo 5 - 7 crvenih kartona a zute netreba ni spominjati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA