Larisa uz srpskog čuvara mreže želi da obezbedi opstanak: Marković sa Banjice putuje u Grčku?

Četvrti fudbaler iz naše zemlje mogao bi da pojača grčki sastav

  • 0
FK Partizan - FK Rad Foto: Marko Jovanović

Grčki mediji pišu da će tamošnja liga dobiti dodatak u vidu još jednog srpskog fudbalera. Naime, Dušan Marković koji je krajem 2020. godine raskinuo ugovor sa Radom, dobio je ponudu Larise.

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje izgubio je status prvog čuvara mreže nakon dolaska Damira Kahrimana. Ali izgleda da neće čekati dugo na novi angažman nakon odlaska sa Banjice, pošto je grčkom klubu golman i te kako potreban, pošto se trenutno bori za opstanak u tamošnjem šampionatu.

Larisa je trenutno pretposlednja na tabeli, ima samo sedam poena iz 13 utakmica, a veliki problem je do sada predstavljala odbrana. Golman Gergelji Nađ je u 12 nastupa primio 19 golova, dok je Vladimir Bajić pet puta vadio loptu iz mreže protiv Olimpijakosa. Dakle, 24 puta do sada je poklekla odbrana Larise.

Ako se odluči da prihvati ponudu, Marković će se priključiti „srpskoj koloniji“ koju čine Nikola Trujić i Radomir Milosavljević, zajedno sa već pomenutim Vladimirom Bajićem. On je pre Rada nastupao za Žarkovo, tako da bi mu ovo bio prvi inostrani angažman.

Video: Samo 4 minuta od početka utakmice i gol: Rad vodi protiv Zvezde, Radunović šutnuo sa 18 metara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA