≫ 

Da li će i dalje da razmišljaju o prodaji: Radonjić pogodio za Marselj posle 11 meseci!

Radonjić je četiri minuta pre kraja prvog poluvremena našao put do mreže na asistenciju Tovana

  • 6
Nemanja Radonjić Printscreen

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić postigao je vodeći pogodak Marselja protiv Monpeljea u 18. kolu francuskog šampionata i zaustavio post od 11 meseci bez pogotka za svoj klub.

Radonjić je četiri minuta pre kraja prvog poluvremena našao put do mreže na asistenciju Tovana.

Čitava akcija išla je po levoj strani gde on i dejstvuje. Razmenio je Nemanja nekoliko pasova sa saigračima, a onda je lopta prebačena na drugu stranu gde je bio Tovan koji ju dobro iskontrolisao, ušao malo u šesnaesterac i uputio centaršut, te pronašao Radonjića koji je pogodio glavom. Gol možete pogledati ovde.

Golgeterski post u Marseju jeste predug, ali je Radonjić sredinom novembra bio strelac u pobedi reprezentacije Srbije nad Rusijom 5:0.

Pokrenula se priča da bi član srpske selekcije mogao i da napusti francuski klub već u januaru Ovu informaciju donosi francuski Le10sport, koji navodi da je sportski direktor kluba Pablo Longorija odlučio da Radonjiću i Marliju Ajku pronađe novu sredinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu

    6. januar 2021 | 22:40

    Dao jedan gol posle 11 mesecii odmah Mesi 😂😂😂

  • Kejli

    7. januar 2021 | 12:28

    Decko je ozbiljan fudbaler. Samo sto niste napisali da je veci deo tog perioda bio povredjen i presedeo na klupi. Zaboravljate da je na dve zadnje utakmice za reprezentaciju dao dva gola. Kad pisete da je posle 11 meseci dao gol ,onda i napisite koliko je vremena ukupno igrao.

  • Smradonjić

    7. januar 2021 | 11:55

    Baš će da razmišljaju,štoperi daju 3-4 za pola godine a on za celu godinu ništa 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA