≫ 

Terzić: Sa Tošićem sam se čuo jutros, Zvezda ima konkretne ponude za dvojicu igrača

Dodao je Terzić i da bi Milunović trebalo da potpiše novi ugovor

  • 17

Generalni direkor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je na okupljanju tima da klub ima zvanične ponude za dvojicu fudbalera!

U pitanju su El Fardu Ben i Miloš Degenek koji su veoma blizu odlaska, dok bi Nemanja Milunović trebalo da produži ugovor.

- Sa Milunovićem smo pričali još pre mesec dana,. jutros takođe. Očekujem ga u kancelariji psole treninga. Nesporna je želja oko nastavka saradnje. Putuje na pripreme, ugovor mu ističe u junu, ali mislim da tu nema ništa sporno i da će Milunović ostati u Zvezdi - rekao je Terzić koji se dotakao i Duška Tošića:

- Sa Duškom smo obavili razgovore krajem decembra, on je otišao na odmor. Čuli smo se jutros, obavićemo i danas i ovih dana razgovore. Ima poziv, treba da se poklope i njegovi planovi. On trenira sa ličnim trenerom, biće sprema fizički. Nadam se da ćemo se dogovoriti.

Ima konkretnih ponuda, za Bena i za Degeneka. Procenićemo u skladu sa potrebama tima. Pričao sam sa Stankovičem i Mrkelom da napravimo jedan stav. Može se desiti da odu, može se desiti i da ostanu. U skladu sa njihovim odlascima biće i dolazaka. Tu su i ponude za mlade igrače, Nikolića, Petrovića i Gavrića, ali nismo razmatrali te ponude.

Pričao je Terzić i o problemu sa pravilom da samo četiri stranca mogu da igraju domaći šampionat.

- Zvezda ima problem sa strancima. Poveli smo neke inicijative. Četiri stranca je izuzetno malo da bi se realizovali postavljeni ciljevi. Otišao je Boaći, stigao Bakajoko. Priključili smo Odadu. Mislim da imamo šest stranaca. Ako niko ne ode, a neko dođe, biće ih sedam. Moramo raditi da se broj poveća barem na pet. Nama su stranci skupi igrači, ali ponavljam ono što mi je Džajić svojevremeno rekao: "Najskuplji je neuspeh."

- Videćemo da li ćemo nekog dovoditi ako niko ne ode. Ben je trenutno najbliži odlasku... Fali nam gore jedan kreativan igrač koji će da pravi razliku. Želimo da Zvezda bude kreativnija i moćnija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    10. januar 2021 | 12:13

    Hitno vratiti Marina. Katai povredjen,a kada on ne igra, nema igre. Nema upotrebljivog pasa. Nema kreatora. Ivanić bez njega ne zna da igra. A i tandem Katai-Marin bi bio perfektan.

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    10. januar 2021 | 12:18

    Има ли понуда за господина Мркелу??? С обзиром да је таквом стручњаку продужен уговор на 3 године,онда би требало да постоје и неке адекватне понуде

  • Bat

    10. januar 2021 | 12:02

    Care, mi imamo 25 veznih igrača, a beka nijednog! Pametnije je dovesti dva beka a u vezu i napad više ne dovoditi, čak šta više, rjesiti se Pavkova, Bena, Simića, Vukanovica! Koga možemo prodati od njih da prodamo a koga ne možemo ne zadržavati više i ne gubiti pare na njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA