Pre 2 meseca bio "viđen" u Zvezdi, sada ga nude Liverpulu: Uz njega je na listi i Nikola Maksimović

Crveni u potrazi za štoperom usled povreda koje su oslabile poslednju liniju odbrane

  • 0
Srbija - Austrija, Aleksandar Dragović Foto: Marko Todorović

Pre nekoliko meseci Aleksandar Dragović je već bio "viđen" na Marakani kao novo pojačanje, ali od tada je defanzivac Leverkuzena počeo da igra u vrhunskoj formi za "Farmaceute", što ga je brzinom svetlosti udaljilo od Srbije.

Toliko, da se sada pominje i kao moguće pojačanje Liverpula.

Naime, britanski Dejli Mejl napravio je listu od šest igrača koji bi mogli da pojačaju odbranu Crvenih, koja je u ozbiljnom problemu ove sezone usled povreda standardnih štopera - Vidžila van Dajka i Džoa Gomeza, pa često tu poziciju "krpe" vezisti - Fabinjo i Džordan Henderson, što se u nekoliko navrata nije isplatilo.

Mnogi stručnjaci tvrde da je Klopu neophodan novi štoper već u januaru, a Dejli Mejl je od šest igrača, naveo i dva Srbina. Pored Dragovića (koji je inače reprezentativac Austrije), na listi je i Nikola Maksimović, štoper Napolija.

- Sudbina Dragovića je u vezduhu zbog ugovora koji mu ističe ovog leta, a iskustvo koje je imao u engleskom fudbalu moglo bi ga učiniti privlačnim za Klopa - navodi Dejli Mejl.

Kada je drugi Srbin u pitanju, Nikola Maksimović, za njega ovaj list navodi da bi Liverpul morao da plati oko šest miliona evra i da bivši igrač Zvezde ima ulogu startera u Napoliju samo kada su povređeni Kulibali ili Manolas, pa bi Napolitanci mogli da ga prodaju i zarade na njemu, pošto mu ugovor ističe na leto.

Uz Dragovića i Maksimovića, na listi su još i Mateo Musaćo iz Milana, Aisa Mandi iz Betisa, Fabian Šar iz Njukasla i Marselo iz Liona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA