Zlatibor zvao Bojana Ostojića: Štoper Partizana odbio ponudu

Iskusni fudbaler je procenio da su crno-beli mnogo bolja opcija od “davljenika” u Superligi

  • 1
Bojan Ostojić Foto: partizan.rs

Bez obzira što uveliko “gazi” četvrtu deceniju života, defanzivac Partizana Bojan Ostojić je godinama na superligaškoj sceni, pa interesovanje klubova sa naših prostora i nije preveliko iznenađenje.

Krajem minule sedmice štoper je dobio poziv Zlatibora da se do narednog leta priključi pomenutom klubu, kao pozajmljen igrač, i pomogne u misiji opstanka u najjačem takmičenju.

Ostojića su kontaktirali pojedini čelnici, ali i trener tima iz Čajetine - Zoran Njeguš, čija je ideja i bila da se Ostojić, kome u junu ističe ugovor sa crno-belima, angažuje do završnice sezone kako bi svojim iskustvom pomogao ekipi da se stabilizuje i pokuša da se izvuče iz zone ispadanja u kojoj se trenutno nalazi (18. pozicija na tabeli).

Ipak, za sreću je potrebno dvoje, a Ostojić je procenio da je Partizan u ovom trenutku bolja opcija od Zlatibora, bez obzira na činjenicu što minule jeseni nije bio u prvom planu kod trenera Aleksandra Stanojevića, već je mečeve uglavnom počinjao sa klupe za rezervne igrače.

Otuda se štoper zahvalio ljudima iz Zlatibora na pozivu i odbio mogućnost da im se priključi, te je tokom jučerašnjeg dana, zajedno sa nekolicinom saigrača u Partizanu, odradio medicinske preglede pred početak priprema za prolećni deo sezone.

Ostojić će danas, uz internacionalce Takumu Asana, Bibrasa Natha, Sejdubu Sumu, ali i Vladimira Stojkovića i Milana Smiljanića, koji su takođe dobili malo duži odmor, odraditi prve treninge u 2021. godini.

Video: Stanojević: Ne pamtim da je u ekipi bilo 10, 11 igrača iz Omladinske škole, sve će biti kako treba

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA