Anćeloti počinje da sklapa šampionski tim, u Evertonu se pravi mala brazilska kolonija

Felipe Anderson bi mogao da pojača Karamele u zimskom prelaznom roku

  • 0
Luka Milivojević Foto: Tanjug/AP

Pričao je Anćeloti da Everton ove sezone verovatno neće moći da se nađe u borbi za titulu, ali da će zato naredne ciljati na sam vrh. Naravno, za sve to će biti potrebni daleko kvalitetniji fudbaleri, a čini se da se italijanski stručnjak polako, ali sigurno priprema za sve ono što ga čeka od narednog leta.

Kako javljaju engleski mediji, brazilski fudbaler, Felipe Anderson mogao bi u ovom prelaznom roku da završi u redovima Karamela. Anćeloti ga savršeno poznaje iz vremena provedenog u italijanskoj Seriji A, a Anćeloti smatra da je on veoma dobro rešenje za probleme koje Everton s vremena na vreme ima kada je reč o kreativnosti u napadu.

Čini se da bi kao lančana reakcija iz kluba mogao da ode Bernard, koji dobija sve manju minutažu i uglavnom nastupa u kup takmičenjima. Međutim, transfer je još daleko od same realizacije, pošto se Anderson trenutno nalazi na pozajmici u Portu, ali i tamo dobija veoma malu minutažu. To je zapravo Anćelotijev adut da ga „privoli“ da dođe u Everton.

Pošto su u čitavu priču upletena čak tri kluba, u stvar će morati da se umeša i FIFA. Ipak, pošto je i dalje na snazi pandemija virusa korona, čelna kuća fudbala gleda malo više blagonaklono ka ovakvim situacijama i izvesno bi dopustila njegov dolazak u Mersisajd.

Podsetimo, prema aktuelnim pravilima, fudbaler ne može da nastupi za tri kluba u jednoj, te istoj sezoni. A Anderson je već igrao u Vest Hemu i Portu.

Video: Stanojević: Ne pamtim da je u ekipi bilo 10, 11 igrača iz Omladinske škole, sve će biti kako treba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA