Haos u Atalanti se nastavlja: Trener isprozivao Gomeza, ovaj mu žestoko odgovorio sa 12 snimaka

Pomirenje Gasperinija i Gomeza je praktično nemoguće

  • 0
FC Atalanta - Valencia, FK Atlanta Valensija Foto: Tanjug/AP

To što u poslednje vreme igraju bez kapitena Papua Gomeza, ne znači da Atalanti na terenu ne cvetaju ruže! Štaviše, izabranici Đanpjera Gasperinija upisali su pet pobeda na poslednjih sedam utakmica i vratili su se u borbu za sam vrh!

Međutim, svađa Gomeza i gasperinija je i dalje "vruća tema" u Italiji, te otuda i ne čudi što su novinari ponovo pitali trenera Atalante za status veziste koji je praktično na izlaznim vratima.

Ukratko, Gasperiniji je između redova poručio da se Gomez nije uklapao u taktičke zamisli na terenu, odnosno da nije želeo da se izvlači na levu stranu kako bi pomagao saigračima.

To je očigledno naljutilo Gomeza koji je, iako je obećao da će ćutati dok ne ode iz Atalante, na svom Instagram storiju podelio 12 situacija na kojima je demantovao trenerove reči.

Italijani pišu da je pomirenje između trenera i kapitena nemoguće, ali je za Atalantu problem što niko neće da plati 10 miliona evra za igrača koji ima 34 godine.

Hoće Inter, Roma, Milan i Napoli, ali Atalanti ne ide u prilog da svog kapitena proda timovima koji su im konkurenti u borbi za visok plasman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA