Korona ne daje mira Premijer ligi: Totenhem umesto sa Aston Vilom u sredu igra sa Fulamom

Morali su da naprave određene rokade čelnici u Engleskoj

  • 0
Harry Kane, Hari kejn, Totenhem Foto: Tanjug/AP

Korona nastavlja da pravi probleme u Premijer ligi. Iz nedelje u nedelju je sve više zaraženih fudbalera, utakmice se pomeraju i otkazuju i pravo je pitanje kada će one biti nadoknađene. Klub koji je imao više odloženih sureta je Totenhem, koji će zbog zaraze u taboru Aston Vile morati da se prilagodi situaciji.

Naime, ekipa iz Birmingema neće moći da zaigra, pa će meč sa Pevcima biti odložen, ali je odlučeno da se u tom terminu odigra zaostali meč 16. kola protiv Fulama, pa Totenhem neće ispasti iz takmičarskog ritma.

Taj duel je bio planiran odmah posle Nove godine, ali je zbog zaraze u taboru Fulama odložen za neki drugi termin. Dakle, Pevci i Kotidžersi sastaće se 13. januara sa početkom od 21:15. Totenhem ima 29 bodova iz 16 kola i pobedom bi se ozbiljno uključio u borbu za titulu, pošto trenutno za Liverpulom zaostaje četiri boda uz utakmicu manje. Prvo mesto deli i ekipa Mančester junajteda.

Sa druge strane, Fulam ima 11 bodova iz 15 utakmica i trenutno je prvi ispod crte. Brajton, koji zauzima 17. poziciju na tabeli sa dve utakmice više ima 14 poena, što znači da bi Kotidžersi u slučaju pozitivnog rezultata mogli da se primaknu opstanku.

Video: Aleksandar Mitrović u poseti Partizanu pre meča sa Inđijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA