Šta je sada bilo: Morison dobio otkaz i u Den Hagu, Holanđani ga oterali - saradnja prestaje odmah!

Holanđani su objavili saopštenje koje baš liči na jedan rastanak sa Morisonom

  • 0
Rafel Morison, Mančester junajted Foto: Profimedia

Samo pre nekoliko dana, Telegraf je pisao o propaloj karijeri Ravela Morisona koji je obećavao da će možda biti jedan od najboljih evropskih fudbalera, ali u ovom momentu nije blizu ni proseku pošto je zaradio otkaz u Den Hagu posle samo četiri meseca!

Morison se pridružio holandskom klubu nakon što je prošlog septembra raskinuo saradnju sa Šefild junajtedom za kojeg je odigrao samo četiri susreta. Za Den Hag je upisao jedan nastup više.

Holanđani su objavili saopštenje koje baš liči na jedan rastanak sa Morisonom.

- Putevi Den Haga i Ravela Morisona će se razići odmah. Strane su došle do dogovora da se saradnja okonča. Den Hag se zahvaljuje Morisonu na trudu i želi mu sve najbolje u nastavku karijere - piše u saopštenju.

Koliko je Morison obećavao, znaju svi mogući relevantni britanski mediji, ali i svaki iskreni poznavalac fudbala, a gde je dogurao, ogleda se u činjenici da je nekada na treningu proturao loptu kroz noge velikom Nemanji Vidiću, a sada ga ni prosečan holandski klub ne želi u svojim redovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA