Partizanov trio u selekciji Srbije: Zdjelar, Urošević i Stevanović ne putuju u Tursku

Fudbaleri su dobili poziv FSS za turneju u SAD, koja će se održati od 21. do 31. januara

  • 7
Saša Zdjelar Foto: Marko Jovanović

Partizan u petak putuje u Tursku na pripreme za prolećni deo sezone, a među putnicima neće biti trojice standardnih prvotimaca koji imaju obaveze u reprezentaciji Srbije. Radi se o Saši Zdjelaru, Slobodanu Uroševiću i Filipu Stevanoviću, koji će braniti boje selekcije “orlova” sačinjene mahom od superligaških igrača na mini turneji u Americi, od 21. do 31. januara.

To praktično znači da će pomenuti trio propustiti kompletnu drugu fazu priprema u turskom Beleku, od 15. do 29. januara, no, takav dogovor je još ranije postignut sa čelnicima FSS. U Humskoj nisu imali problem da izađu u susret, jer su pozicije u timu koje pokrivaju Zdjelar, Urošević i Stevanović više nego dobro pokrivene, čak i triplirane.

Poziv je takođe dobio i Lazar Marković, ali se fudbaler zahvalio i odlučio da ipak ostane uz crno-bele, kako bi se što bolje pripremio za nastavak takmičarske sezone. Pre svega zbog toga što je tokom jeseni kuburio sa povredama i propustio nekolicinu treninga i utakmica, te je odlučio da prođe pripreme na pravi način i spreman dočeka proleće.

Što se pomenutog turnira tiče, reprezentaciju Srbije će činiti fudbaleri iz klubova Superlige Srbije, a u nedostatku selektora, koji još uvek nije izabran, tu ulogu će preuzeti Ilija Stolica, selektor mlade selekcije.

“Orlovi” će se okupiti 21. januara, posle čega putuju u Santo Domingo, gde ih 25. januara očekuje duel protiv selekcije Dominikanske Republike. Nekoliko dana kasnije, tačnije 31. januara, Srbija će odmeriti snage i sa selekcijom SAD u Orlandu, na stadionu “Eksplorija”.

Video: Stanojević: Ne pamtim da je u ekipi bilo 10, 11 igrača iz Omladinske škole, sve će biti kako treba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branislav

    12. januar 2021 | 11:54

    Bas me interesuje koliko igrača ide iz Zvezde i koji su to igrači...

  • X

    12. januar 2021 | 14:21

    FSS poziva igrace na okupljanje??? Netreba nama ni selektor, moze Vucic po potrebi da sedne na klupu ako ima vremena, ako nema mogu i sami da treniraju i da se selektuju!

  • 5

    12. januar 2021 | 12:14

    BAŠ ME INTERESUJE DA LI ĆEŠ DA PATIŠ JOŠ 30 ILI 40 GODINA 🌟🌟🌟 + 9 🌟🌟🌟

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA