≫ 

Čukarički prodao igrača u Lacio za 2.5 miliona evra!

Kamenović oblači nebesko-plavi dres

  • 3
Dimitrije Kamenović Foto: MN Press

Levi bek Čukaričkog Dimitrije Kamenović novi je igrač Lacija, tvrdi "Sportski žurnal."

Brđani će na ime transfera mladog reprezentativca Srbije dobiti 2.5 miliona evra, dok će Kamenović ostati na pozajmici u Čuki do leta.

Ovakav epilog bio je očekivan s obzirom na to da se danima unazad pisalo o želji Lacija da pazari na Brdu, a sam Čukarički je ostvario još jedan sjajan transfer.

Čuka se u četvrtak 14. januara seli na pripreme u Tursku, a Kamenović će se saigračima priključiti nakon što u Rimu obavi lekarske preglede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    12. januar 2021 | 23:56

    Mrkela sta kazes? Kad si ti prodao nekog za ove pare? Sva pojacanja od proslog leta koja si doveo pustio si uz raskid ugovora a oni jadni nemaju klub posle Zvezde (eto o kakvim se pojacanjima radi). Jedan ti igra u 5-oj ligi Brazila a kod tebe je igrao Ligu sampiona, drugi nema ponude, treci ne moze da igra ni u drugoj ligi Holandije, onaj u Turskoj je placen vise nego sto je dobijeno za njega, onaj u Grcku otisao za procente tebi i Masi, veljko simic ne moze da igra ni nasu drugu ligu, Gobeljic moze u pevace da ide, Marina si dao za sicu (tako je bar prikazano). Sve u svemu od tvoje transfer politike klub za dve godine nije prihodovao koliko Cukaricki u ovom prelaznom roku!!!

  • milance

    13. januar 2021 | 07:28

    A nasi skauti(Zvezdini) nadju tosica od 36 godina,krsticica od 30,Gobeljica od 26,Orlandica Peru i Sikimica od 32

  • E moja zvedzo

    13. januar 2021 | 00:38

    A ti dovodi Zandera i ostale balvane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA