≫ 

Pogbin volej odveo Junajted na prvo mesto Premijer lige, Everton ponovo u igri za titulu

Francuz strelac jedinog gola na gostovanju Barnliju

  • 1
Pol Pogba Printskrin: Streamable

Ličilo je na još jednu sumornu sezonu na početku, ali je Mančester junajted neočekivano lider Premijer lige - prvi put posle 15+ kola još od sezone 2012/13!

Najviše zahvaljujući Polu Pogbi koji je bio jedni strelac na gostovanju Barnliju (1:0), gostovanu u sklopu 1. kola koje je tada odloženo zbog obaveza Đavola u Ligi Evrope i dodatnih dana koji su dobili za odmor.

Pogba je gol za trijumf postigao u 71. minutu, kada je na asistenciju Markusa Rašforda uhvatio sjajan volej sa nekih 14-15 metara za veliku radost Junajteda.

Đavoli sada beže tri boda Liverpulu kom će 17. januara gostovati u velikom derbiju u sklopu 18 kola,  a četiri Lesteru i Evertonu koji je savladao Vulverhempton u gostima sa 2:1 (Ivobi, Kin - Neves).

Nije Junajted blistao na ovom meču, imali su i sreće sredinom provog poluvremena što Luk Šo nije isključen, ali im je nedugo zatim poništen i gol koji je dao Megvajer.

Oba puta sudija je gledao VAR tehnologiju prilikom donošenja odluke, a on je spasio Junajted u 90. minutu kada se sumnjalo da je kapiten Megvajer u skoku igrao rukom.

Dodaćemo i to da je srpski vezista Nemanja Matić igrao svih 90 minuta za Junajted i upisao je još jednu dobru partiju, kao i da je Marsijal u 92. imao zicer da potvrdi trijumf.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA