≫ 

Šou Vanje Milinkovića Savića na "San Siru": Strašne odbrane, kiks, pa gol iz penala srpskog golmana

Torino nažalost nije uspeo da prođe dalje u Kupu...

  • 0
Vanja Milinković Savić Foto: Prinstscreen/Streamja

Fudbaleri Milana plasirali su se u četvrtfinale Kupa Italije nakon što su posle boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisali Torino sa 5:4.

Posle 120 minuta borbe u kojima su Rosoneri imali više od igre, Vanja Milinković Savić je uspeo da ih spreči da stignu do trijumfam bilo je 0:0. Međutim, Torino nije imao sreće na penal-ruletu.

Sjajno je Srbin branio, imao čak 13 intervencija tokom regularnog dela igre, ali na kraju nije mogao da odbrani nijedan udarac sa bele tačke kad se odlučivalo.

Zanimljiv detalj desio se u 71. minutu kada je Vanja probao da dribla napadača Milana, ali se spetljao i umalo ugrozio svoj tim.

Bio je to znak da se sa klupe za rezerve Milana oglasi golman Điđo Donaruma koji je protestovao, a glavni arbitar mu pokazao crveni karton zbog tog gesta.

Venecuelanac Rinkon je promašio penal za Torino u četvrtoj seriji, iskusni Rumun Tatarušanu mu je sjajno skinuo šut, a spomenimo i da su pogotke sa bele tačke za Bikove dali i Saša Lukić u drugoj i Vanja Milinković Savić u petoj seriji.

Kompletnu penal-seriju pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA