≫ 

Juventus strepeo od hrabre Đenove, "stara dama" nakon produžetaka do četvrtfinala Kupa Italije

Juventus nastavlja dalje takmičenje u Kupu, pa će za polufinale igrati protiv pobednika duela Sasuolo - Spal

  • 0
Liga sampiona Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Kupa Italije, ali tek nakon produžetaka pošto im je hrabra Đenova prilično dobro parirala u Torinu odigravši 2:2 u regularnom delu utakmice, ali je "stara dama" slavila 3:2 nakon dodatnih 30 minuta igre.

Juve je otvorio goleadu već u drugom minutu nakon što je Kuluševski zatresao mrežu, pa je sve ličilo na još jednu laku pobedu šampiona Italije. To je i potvrđeno pogotkom Alvara Morate u 23. minutu, pa je Đenova već polako mogla da se pozdravlja od daljeg takmičenja.

Ipak, gostujuća ekipa se nije dala, nije prezala da napadne na papiru jačeg protivnika, pa je peet minuta nakon drugog gola Juvea razlika prepolovljena golom Čibore.

Juventus je vratio starim porocima - povlačenju nakon datog gola i vođstva - pa je Đenova osetila momenat da možda i može doći do egala. To se i desilo pošto je Melegoni 16 minuta pre kraja susreta prelepim udarcem izvan kaznenog prostora savladao Bufona za 2:2.

Sa tim rezultatom se otišlo u produžetke, a u poslednjem minutu prvog desila se jedna gužva na levoj strani šesnaesterca Đenove odakle je Morata gurnuo loptu ka petercu gde se našao mladi Rafija, momak koji je ušao u igru u 77. minutu, i uspeo da iz okreta savlada Paleari za konačnih 3:2.

Juventus nastavlja dalje takmičenje u Kupu, pa će za polufinale igrati protiv pobednika duela Sasuolo - Spal.

Video: Stanković: Znači nam rad na Kipru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA