≫ 

Boks, fitnes, teretana: Mandžukić se vraća fudbalu, pred potpisom je za Milan, biće fit za Zvezdu

Hrvatski fudbaler mogao bi da bude adut Stefana Piolija i u februarskim okršajima protiv Zvezde

  • 2
mario mandžukić Foto: instagram/mariomandzukic

Bivši hrvatski reprezentativac i napadač brojnih velikih evropskih klubova, Mario Mandžukić (34), deset meseci je bez fudbala, ali to bi uskoro moglo da se promeni jer Milan želi da ga angažuje do leta. Italijanski mediji daju nove detalje moguće saradnje nekadašnjeg golgetera Juventusa i "rosonera", pa kažu da je Hrvat navodno pristao da pregovara, te da su dve strane sada u procesu da se saradnja završi narednih dana.

List "Corriere della Sera" tvrdi da Milan Mandžukiću nudi saradnju na šest meseci sa opcijom da se ona produži ukoliko se ovo partnerstvo pokaže kao plodonosno za obe strane.

Isti izvor navodi da je Mandžukić u poslednjih deset meseci odmarao i bio bez angažmana, odbio je nekoliko ponuda, ali da je ova Milanova nešto što ga je zaintrigiralo i navelo na pomisao da se ponovo aktivira.

U međuvremenu, radio je na sebi i svojoj kondiciji i snazi, redovno je postavljao fotografije iz teretane i fitnes centara na instagram, a "brusio" je formu uz boks, i to sa poznatim hrvatskim borcem Filipom Hrgovićem.

Ukoliko se dođe do dogovora "rosonera" i ubojitog napadača, Mandžukić će biti dobra doatna opcija Piolija u nastavku sezone, uključujući i dvomeč sa Crvenom zvezdom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA