Karamele razmišljaju unapred: Anćeloti pazari kod starih poznanika, Everton želi talenta iz Bajerna

Italijanski stručnjak ozbiljan u nameri da odvede tim iz Liverpula u Evropu

  • 0
Džošua Zerkzi Foto: Youtube / Printscreen

Everton može da bude i više nego zadovoljan učinjenim u Premijer ligi ove sezone. Karamele su trenutno na petom mestu na tabeli, prvoplasirani Mančester junajted beži svega četiri poena ispred, pa se može reći da se tim iz Mersisajda još nalazi u borbi za trofej, iako je sam Karlo Anćeloti nekoliko puta isticao da se njegov tim neće mešati u bitku za pehar ove godine.

Ipak, cilj jeste ostao osigurati bar mesto u Evropi i deluje da je Everton na pravom putu da to uradi. Međutim, problem bi mogla da predstavlja povreda Dominika Kalvert-Luina, koji već drugu utakmicu u nizu nije istrčao na teren. Njega je prilično uspešno menjao Čenk Tosun, ali su u klubu iz Liverpula svesni da moraju da pronađu adekvatnu zamenu i potporu jednom od najboljih strelaca lige ove sezone.

Engleski mediji navode da je Everton već kontaktirao Bajern iz Minhena, jer je zainteresovan za dovođenje mladog Džošue Zerkzija, koji je već nekoliko puta u prvom timu Bavaraca pokazao svoje znanje i umeće. Reč je o Holanđaninu koji je rođen 22. maja 2001. godine, a koji je došao u mladi tim Bajerna iz Fajenorda.

Karamele žele da dovedu Zerkzija na pozjamicu sa opcijom otkupa na kraju sezone. Bajern je sada na potezu i biće zanimljivo videti da li će ga pustiti da se kali na Ostrvu, pošto je u dosadašnjem delu sezone u Bundesligi zaigrao tek 91 minut u dresu Bavaraca.

Video: FK Partizan krenuo na pripreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA