≫ 

OFK Beograd prvi meč na pripremama igra sa Zvezdinom filijalom

"Romantičari" se nadaju boljim danima sa novim predsednikom i saradnjom sa državnim prvakom

  • 1
Omladinski Stadion, Karaburma, OFK Beograd Foto: MN Press

Fudbaleri OFK Beograda 18. januara počeće pripreme za prolećni deo sezone, svakako sa mnogo više elana nego što je to bio slučaj prethodnih godina, jer je klub u međuvemenu dobio novo rukovodstvo, a najavljena je i saradnja sa Crvenom zvezdom.

Kao što je poznato, novi predsednik kluba sa Karaburme postao je bivši golman "romantičara" Saša Stevanović koji je u prvim danima po stupanju da dužnost prvog čoveka kluba najavio partnerstvo sa klubom u kojem glavnu reč vodi nekadašnja "alfa i omega" OFK Beograda, Zvezdan Terzić.

Otud i ne čudi što će "romantičari" svoj prvi prijateljski meč tokom priprema igrati sa aktuelnom filijalom Zvezde Grafičarom, na pomoćnom terenu kod "Marakane".

Kao što smo već pisali, OFK Beograd neće biti klasična filijala Zvezde, kao što je to trenutno slučaj sa Grafičarom, koji u svojim redovima ima gotovo sve igrače koji su pod ugovorom sa Zvezdom i crveno-beli u svakom momentu mogu da ih "povuku" iz Grafičara u prvi tim.

Zvezda planira da pomogne OFK Beogradu slanjem na pozajmice određenih igrača iz mlađih kategorija ili onih koji nisu u prvom planu, takođe postoji mogućnost i da neko od trenera koji su pod ugovorom sa Zvezdom, posebno oni koji vode brigu o mlađim kategorijama, bude poslat na Karaburmu.

Prijateljske utakmice OFK Beograda tokom priprema

31.01. GRAFIČAR - pomoćni teren stadiona Rajko Mitić

05.02. SUŠICA - Omladinski stadion

10.02. RADNIČKI KG - naknadno će se odrediti domaćinstvo

15.02. DIVOŠ - Sremska Mitrovica

27.02. RADNIČKI ZR - Omladinski stadion

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA