Milivojević se potukao na treningu Kristal Palasa: Nokautirao ga Batšuaji, saigrači ih razdvajali

Kapiten ekipe ušao u sukob s napadačem na poslednjem treningu pred meč sa Arsenalom

  • 32
Luka Milivojević, FK Kristal palas Foto: Profimedia

Engleski Dejli Mejl piše da je Luka Milivojević imao sukob sa napadačem Kristal Palasa Miču Batšuaijem uoči meča sa Arsenalom. Kako je ovaj list saznao, sukob kapitena i napadača londonskog tima dogodio se u sredu na treningu.

Posle jednog jačeg duela, došlo je do tuče između Srbina i Belgijanca, a kako navodi Dejli Mejl, kapiten Palasa je u jednom momentu završio na podu od posledice udarca, a tuča je nastavljena i na samom tlu, dok se u sukob nisu umešali i ostali saigrači koji su ih razdvojili.

Dejli Mejl piše i da je Kristal Palas odbio da komentariše sukob, kao i da će ova tuča u kojoj su učestvovali kapiten tima i uzdanica u napadu, imati posledice po atmosferu u ekipi.

Milivojević je u četvrtak protiv Arsenala igrao u startnoj postavi i izmenjen je u 89. minutu, dok je Batšuaji presedeo na klupi. Kristal Palas je izvukao bod u duelu na Emirejtsu sa Tobdžijama i trenutno je na 13. mestu Premijer lige.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Novinari u Engleskoj već vrše pritisak na trenera Roja Hodžsona da Milivojeviću oduzme kapitensku traku posle kršenja protokola zbog korona virusa, kada je slavio Novu godinu sa Aleksandrom Mitrovićem.

Milivojević se nakon toga javno izvinio svima, a sada je ušao u novi problem zbog kojeg će klub voditi internu istragu, ne bi li utvrdio ko je prekršio disciplinska pravila.

Video: Milivojević otkrio pozadinu izbacivanja iz reprezentacije: Nisu mi oprostili za Baneta Ivanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pit bull

    15. januar 2021 | 18:02

    Koji ste vi pacenici,decko kapiten u stabilnom premijer ligasu,jedan od najboljih u Olimpijakosu pre toga i nasem narodu opet nesto smeta. Cccccccc strasno!

  • Skënderbeu

    15. januar 2021 | 17:22

    Navikli su čergari na batine

  • CZV

    15. januar 2021 | 19:09

    A hrvati ( glodari ) presrecni,sta ce jadni kad im je sport propao,pa se raduju ovakvim vestima,jedina sreca vam je kad se nekom Srbinu desi nesto lose,hahaha,propast...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA