Partizan stigao u Tursku: Crno-beli pravo iz aviona na trening

Izabranici Aleksandra Stanojevića počeli uigravanje za prolećni deo sezone

  • 16

Partizan je tokom današnjeg dana promenio "mesto boravka" i obreo se u turskom Beleku, koji će mu naredne dve sedmice biti baza uigravanja tima za prolećni deo sezone u Superligi.

Putovanje je proteklo sasvim dobro, crno-beli su "podelili" čarter sa Proleterom iz Novog Sada, Sppartakom i Radnikom i znatno brže stigli na odredište, pa nije bilo dangubljenja.

Prizemljenje na tlo Turske, ručak i mali predah, pa odmah na teren...

FK Partizan pripreme 2021

Foto: Telegraf/Zoran Ivković

Tako je otprilike izgledao prvi dan Partizana na novoj destinaciji, koji je delom protekao u putovanju, a delom u radu, što i nije ništo neuobičajeno za trener Aleksandra Stanojevića, koji je pulene odmah uposlio, doduše ne tako jakim intenzitetom, što je i razumljivo, jer je dobar deo dana potrošen na putovanje.

Stanojević je prvo održao kratak sastanak pred početak treninga, a potom su igrači odradili vežbe istezanja, kasnije i vežbe snage, da bi se sve završilo u igri čuvanja poseda sa loptom.

FK Partizan pripreme 2021

Foto: Telegraf/Zoran Ivković

Nije dugo ni trajalo, nešto preko sat vremena, a već od sutra fudbalere crno-belih očekuju jači ritam rada, mahom dva treninga dnevno u kombinaciji sa kontrolnim mečevima i mnogo dokazivanja, borbe za mesto u timu, u kome na svakoj poziciji konkuriše bar dva igrača.

Video: Stanojević: Ne pamtim da je u ekipi bilo 10, 11 igrača iz Omladinske škole, sve će biti kako treba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA