≫ 

Grozna povreda španskog fudbalera u Meksiku, pocepao koleno na veliki ekser?!

Uznemirujući prizor

  • 0
unai bilbao

Foto: youtube/TV Azteca Deportes

Jeziva povreda zadesila je španskog fudbalera na privremenom radu u meksičkoj Nekaksi Unaja Bilbaoa, stradalo mu je koleno, i to na prilično bizaran način. Kako je kasnije utvrđeno, Bilbao je isekao koleno na poveći ekser koji je bio zaboden u zemlju tačno na mestu gde je fudbaler pao u duelu sa fudbalerom Atletiko San Luisa.

Ekser je služio da učvrsti jednu od reklama pored gola, malo iza gol-aut linije, i baš je na njega silno naleteo malerozni Bilbao koji u prvom momentu nije bio svestan težine povrede, ali kada je video rascvetanu kožu pao mu je mrak na oči.

Odmah se uspaničio, krenuo da očajava, možemo samo da zamislimo bol koji je morao da trpi, pa su lekari ekipe imali pune ruke posla da mu saniraju veliku razderotinu.

Pogledajte ekser koji je Bilbao iščupao uklizavanjem, ispostavilo se da je na njega naleteo fudbaler Nekakse i teško se povredio.

 

Slaba je uteha za Španca što je njegov tim slavio rezultatom 1:0 protiv "fenejraša" meksičkog prvenstva.

Čelsi tone sve dublje, Frenk Lampard je na ivici otkaza, a večeras (18.30) ga čeka gostovanje Fulamu, koji je vezao pet remija u Premijer ligi. Kvota na dvojku je 1,55, iks je 4,00, dok je kec 6,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam – Čelsi.

Video: Zaboleće i vas: Strašna povreda Stefana Denkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA