≫ 

Prvi peh na pripremama Partizana: Obradović se povredio, napustio trening

Defanzivac još tokom rada bez lopte osetio nelagodnost, da bi kasnije, tokom rada sa loptom, ipak morao da odustane

  • 8

Idiličnu sliku kompletnog tima Partizana bez povređenih fudbalera donekle je danas "pokvario" Ivan Obradović, koji je doživeo mali peh tokom prepodnevnog treninga, usled koga je nešto ranije od saigrača, uz dozvolu medicinskog tima i stručnog štaba, napustio teren.

Levi bek crno-belih je još tokom uvodnih vežbi bez lopte osetio bol u predelu levog kolena, Požalio se medu+icinskoj službi, koja je mu je ukazala pomoć, posle čega se vratio treningu.

Ipak, kada je počeo rad sa loptom, Obradović je izdržao u početnoj fazi, ali kako je intenzitet vremenom pojačan, tako je fudbaler počeo ponovo da oseća bol, da bi u jedniom trenutku samo stao i zatražio da napusti teren.

Ponovo je prišao doktoru i fiozioterapeutu, ali je bilo jasno da je trening za njega ipak završen, Obradović se uputio ka hotelu, gde će tokom dana medicinski tim obaviti dodatna ispitivanja i testiranja da bi se odredio stepen povrede i utvrdilo da li je potrebna pauza u radu.

Video: Partizan lako došao i do trećeg gola: Ivan Obradović savladao Zlatka Zečevića

Čelsi tone sve dublje, Frenk Lampard je na ivici otkaza, a večeras (18.30) ga čeka gostovanje Fulamu, koji je vezao pet remija u Premijer ligi. Kvota na dvojku je 1,55, iks je 4,00, dok je kec 6,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam – Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ša Ša Stanoje

    16. januar 2021 | 10:39

    Gde ti je Denis Stojković na pripremama? Partizan se borio godinu dana za njegov potpis, dete Juventusove škole, a ti ga nisi poveo na pripreme. Što Stanoje? Nije mu Ramadani menadžer. Teško nama sa tobom i ovom upravom.

  • Igor Obrenovac

    16. januar 2021 | 11:21

    Ovakav Partizan mora da propadne. Prošle godine smo prodali Kalabu za 12, Fiću za 7, Umara za 5 plus bonusi. A koga će da proda Stanojev Partizan? Jojića, Obradovića, Miljkovića, ili ovog novog iz Voždovca? Plaćamo igrače koji nisu u formi, koji se povredjuju jer su u godinama, i koji ne mogu da se prodaju. Nemamo sponzore, prihode od Evrope ili Tv prava. Propast sledi vrlo brzo.

  • Milan

    16. januar 2021 | 10:55

    Šta očekujete od istrošenih fudbalera. Došao je i povredjwn

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA