≫ 

Igor Duljaj je rođen spreman: Uskočio umesto povređenog igrača, lagano odradio čitav trening

Pomoćnik Aleksandra Stanojevića bez problema nadomestio Ivana Obradovića, koji je ranije napustio teren

  • 7

Neplanirani, opravdani izostanak Ivana Obradovića sa jutarnjeg treninga (blaga povreda) gotovo se nije osetio, jer je "zamena" bila spremna kao zapeta puška!

Igor Duljaj, prvi pomoćnmik trenera Aleksandra Stanojevića, začas se "prebacio" u ulogu fudbalera i pokazao da bi i danas bez problema mogao da igra Superligu.

U igri čuvanja poseda na ograničenom prostoru, sa limitiranim brojem dodira lopte, Duljaj je bio "džoker" dok se nije zagrejao, da bi u drugom delu treninga, u kome se igralo na dva gola, naravno, sa određenim zadacima i takođe na skraćenom prostoru, nekadašnji as Partizana i Šahtjora pokazao da "bez starca definitivno nema udarca".

Bez problema je Duljaj izdržao dobar deo jutarnjeg treninga, mada ljudi koji su blisku timu i učestvuju u svakodnevnom radu kažu da to nije ništa neuobičajeno u njegovom slučaju, jer je, kako kažu - "rođen spreman".

Video: Nije prijatno kad se gubi, ali ako već gubim, neka to bude Partizan

Čelsi tone sve dublje, Frenk Lampard je na ivici otkaza, a večeras (18.30) ga čeka gostovanje Fulamu, koji je vezao pet remija u Premijer ligi. Kvota na dvojku je 1,55, iks je 4,00, dok je kec 6,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam – Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA