U Frankfurtu je uvek dobrošao: Kostić dočekao Jovića, kaže da će se sjajno zabaviti!

Da li Ajntraht može da izbori Evropu sa srpskim tandemom u napadu?

  • 1
filip kostić Foto: Tanjug/Ap

U Ajntrahtu iz Frankfurta vlada euforija. Luka Jović se posle istorijske sezone pre dve godine vratio na staro mesto, voljan da ponovi uspeh. Real je tada platio čak 60.000.000 evra za srpskog napadača, a on se pre nekoliko dana vratio iz Kraljevskog kluba, pošto ga je ovaj poslao na pozajmicu u Nemačku.

Naravno, jedan fudbaler je posebno oduševljen povratkom Luke Jovića. Reč je o našem Filipu Kostiću, koji je nekadašnjeg saigrača dočekao uz sliku na Instagramu i posebnu poruku.

- Baća se vratio. Sjajno ćemo se zabaviti – istakao je on na nemačkom.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Filip Kostic (@filipkostic)

Setićete se da su Jović i Kostić te 2018/19. bili zaista neverovatni u tandemu. Zajedno su postigli 37 golova i upisali čak 20 asistencija, od čega je doskorašnji fudbaler Reala na svom kontu imao 27 pogodaka uz sedam asistencija. Kostić je tada dodao 10 golova i 13 asistencija.

Ajntraht se prošle sezone nekako provukao i obezbedio opstanak, a ove se bori za plasman u Evropu. Trenutno ima 23 poena iz 15 utakmica i nalazi se na devetom mestu. Šestoplasirani Volfsburg beži dva poena ispred, dok četvrtoplasirani Union Berlin, koji se nalazi na poslednjem mestu koje vodi u Ligu šampiona, beži „samo“ pet bodova.

U narednom kolu, sutra, tim iz Frankfurta bi mogao da ima lak posao protiv Šalkea, koji je tek nedavno upisao prvu pobedu nakon skoro godinu dana.

Video: Puca na sve strane: Sofija Milošević se pohvalila vatrometom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neno

    16. januar 2021 | 14:46

    To braco Srbi treba postovati svoga dosta nam je vise zavisti i mrznje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA